maandag 18 maart 2024

De behandeling is de oplossing die zij voor ogen hebben

 zondag, 17 maart 2024 13:52   Hits: 5085

Waar is het beruchte HIV virus?Een groot deel van de wereld denkt echt dat mensen zoals Bill Gates de wereld beter willen maken met 'vaccins'.

In werkelijkheid zijn deze 'behandelingen' de oplossing voor hun probleem en bijna niemand die het ziet of het durft te benoemen.



Wij mensen zijn in principe goedgelovig. Daarom trappen er ook zo veel in de mooie propaganda verhalen van de MSM.

Mensen die andere verhalen vertellen dan de MSM wordt vaak letterlijk de mond gesnoerd en soms worden ze zelfs gezelfmoord.

Zo begint nu stap voor stap duidelijk te worden dat de veelgeprezen en vaak ook verplicht gemaakte 'coronavaccins' niets anders zijn dan biowapens. Wapens die aan het publiek worden verkocht als 'levensreddend', terwijl het in werkelijheid dodelijke wapens zijn die in de komende jaren nog heel wat mensen zullen 'opruimen'.

Dat de nep coronapandemie en de daaruit voortvloeiende vaccins al heel lang geleden zijn gepland is allang geen nieuws meer, maar voor velen zal de echte reden waarom dit gebeurde toch nog steeds een schok zijn. En hoewel het geld verdienen mooi is meegenomen en ook dient als een bliksemafleider voor de MAM is dit niet de echte reden.

De echte reden waarom de mensheid moet worden 'behandeld' is heel sinister.

Wij zullen iets vinden of het veroorzaken, een pandemie die een bepaald deel van het volk treft, een virus dat alleen de dikken en de ouden zal treffen. Het maakt niet uit, de zwakken zullen het niet overleven en bange en domme mensen zullen het geloven er erom vragen om behandeld te mogen worden.

Iemand die zich al zijn leven lang met het 'opruimen' van mensen bezig houdt is Bill Gates. En toch vind niemand het vreemd dat juist deze joker wordt gezien als zo ongeveer de grootste verkoper van 'vaccins'.

We kijken op dit moment naar het 'coronavaccin' als middel dat mensen moet opruimen, maar het is niet de eerste keer dat ze dit flikken. Want, met het zogenaamde HIV virus gebeurde precies hetzelfde. De behandeling was de oplossing.

Hoeveel jaar is de wereld nu al niet in de ban van het HIV virus?

En toch?

Toch schijnt er volgens een aantal deskundigen geen enkel bewijs te zijn voor het bestaan van dit virus.

"Als er bewijs is dat HIV AIDS veroorzaakt, dan zouden er wetenschappelijke documenten moeten zijn die dat feit afzonderlijk of gezamenlijk aantonen, op zijn minst met een hoge mate van waarschijnlijkheid. Zo'n document is er niet."

- Dr. Kary Mullis, Biochemicus, 1993 Nobelprijs voor Scheikunde.

"Tot op heden is er geen enkel wetenschappelijk echt overtuigend bewijs voor het bestaan van HIV. Er is zelfs niet één zo'n retrovirus geïsoleerd en gezuiverd volgens de methoden van de klassieke virologie."

- Dr. Heinz Ludwig Sanger, emeritus hoogleraar moleculaire biologie en virologie, Max-Plank Instituut voor Biochemie, Munchen.

Als er wel een dergelijk gevaarlijk virus zou bestaan dan moet het toch mogelijk zijn om elkaar te besmetten, maar dat gebeurt niet, zoals aangetoond door Dr. Robert Willner die zichzelf inspoot met het bloed van iemand die besmet zou zijn met HIV.

Hij heeft dit niet één keer gedaan, maar meerdere keren.
Dr. Millner haalde daar destijds alle voorpagina’s mee en toen men hem vroeg waarom hij op deze manier zijn leven in de waagschaal stelde, antwoordde Dr. Wilner: ‘Om een eind te maken aan de grootste moordende fraude ooit uit de menselijke geschiedenis’.

Want, het was niet HIV wat de symptomen van AIDS veroorzaakte, maar juist de medicijnen die werden voorgeschreven aan mensen die positief op HIV hadden getest.

Medicijnen zoals het beruchte AZT.

Het was een medicijn dat ooit als een kankermedicijn was ontwikkeld in 1964, maar dat totaal niet bleek te werken.

Onder leiding van de Joodse wetenschapper Dr. Samuel Broder werd in 1985 dit medicijn omgetoverd tot het middel AZT dat met HIV besmette mensen moest helpen.

Dit medicijn werd in minder dan 20 maanden daarna in 1987 goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. (Op dat moment de snelste goedkeuring ooit).

Wat dit middel in werkelijkheid deed was het menselijk immuunsysteem slopen, waardoor de mensen die werden ‘behandeld’ juist AIDS kregen.

Aanvankelijk kregen aidspatiënten het medicijn AZT. Ze overleden in het algemeen binnen 4 tot 24 maanden. Mensen die positief op HIV werden getest en besloten geen medicatie in te nemen, zijn nooit ziek geworden. Er zijn talloze getuigenissen.

De antivirale medicijnen die na AZT op de markt kwamen, bevatten hetzelfde gif, maar dan in een lagere dosis, waardoor de patiënten langer in leven bleven. Dit gaf de valse indruk dat de AIDS-medicijnen efficiënt waren.

De 'behandeling' voor corona, namelijk het 'vaccin' veroorzaakt uiteindelijk ook AIDS. Stap voor stap wordt het menselijk immuunsysteem gesloopt. Ze noemen het VAIDS, een vorm van AIDS veroorzaakt door het 'coronavaccin'. 

Vergeet nooit dat degenen die de 'vaccins' via hun MSM promoten en ook verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling hiervan leden zijn van een satanische sekte.

Iets dat de bevolking zich bijna niet kan voorstellen en dat is juist één van de redenen dat ze er iedere keer opnieuw mee wegkomen en dat mensen die erin slagen om de meeste mensen op te ruimen door de MSM 'weldoener' worden genoemd, oftwel het toppunt van satanisme.

seriemoordenaar wordt weldoener

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...