maandag 18 maart 2024

Telefoon van deze coronadokter werd 1,5 jaar onderbroken door terreurbestrijder: ‘Onvoorstelbaar wat hier gaande is’


Arts Maaike Barents van het Nederlands Teleartsen Genootschap deed aan tafel bij Café Weltschmerz een opmerkelijke uitspraak. Ze denkt dat de gezondheidsinspectie, die onafhankelijk beweert te zijn, is ingelijfd door de autoriteiten.

“Die aanwijzingen liggen er,” zei Barents in gesprek met Pieter Stuurman, die toevoegde dat vrijgegeven Woo-documenten dat ook laten zien.

Barents deed vervolgens een opmerkelijke onthulling: “Mijn telefoon is gedurende anderhalf jaar onderbroken. Na één minuut werd elk gesprek afgebroken. En dan moest ik dus mensen opnieuw bellen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongelofelijk

Tegen patiënten zei ze al van tevoren: “Na één minuut wordt dit gesprek afgebroken. Dat is de coördinator terrorismebestrijding (NCTV, red.), die samenwerkt met de inspectie. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug.”

Terwijl oud-advocaat Frank Stadermann hoofdschuddend lachte, zei Stuurman: “Ongelofelijk.”

“Zo moest ik anderhalf jaar mijn patiëntenzorg doen. Onvoorstelbaar,” zei Barents nog.

Onvoorstelbaar wat hier gaande is

FVD-fractievoorzitter in Land van Cuijk Marianne Akkermans reageert: “Onvoorstelbaar wat hier gaande is.”

Het Nederlands Teleartsen Genootschap heeft patiënten tijdens de coronaperiode geholpen met hydroxychloroquine en ivermectine. Verschillende artsen werden vervolgens beboet door de inspectie omdat ze de middelen off-label voorschreven aan coronapatiënten.

Ondertussen zijn enkele van deze boetes door de rechtbank nietig verklaard. Afgelopen week traden deze artsen uit de anonimiteit en deelden ze hun ervaringen middels een korte maar aangrijpende video.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...