maandag 18 maart 2024

Nieuw wetenschappelijk onderzoek bewijst gelijk van ‘wappies’

maandag, 18 maart 2024 11:10    Hits: 5471

slecht nieuws voor gevaccineerdenIn de nasleep van de min of meer gedwongen ‘corona vaccinaties’ wordt steeds duidelijker wat de werkelijke schade is.

Nu komt er alweer een nieuw onderzoek met veel meer slecht nieuws voor ‘gevaccineerde’ mensen.

In september 2021 schreven wij het volgende artikel:
corona vaids











Een artikel waarin duidelijk werd gemaakt waarom die ‘coronavaccins’ zo gevaarlijk zijn en dat je uiteindelijk je eigen immuunsysteem sloopt en daardoor zieker zult worden dan mensen die niet zijn ‘gevaccineerd’.

Toen werd deze groep verstandige mensen ‘wappies’ genoemd, voor gek versleten en overal buitengesloten.

Nu is er een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd dat duidelijk maakt dat mensen die zijn ‘gevaccineerd’ tegen corona een veel grotere kans hebben om te sterven aan de gevolgen van covid-19 dan zij die niets hebben gedaan.

Uit een nieuw onderzoek onder ziekenhuispatiënten met covid-19 bleek dat gevaccineerde patiënten een aanzienlijk hoger sterfterisico hadden, hetgeen aantoont dat 'vaccinatie' ernstige gevolgen onder ziekenhuispatiënten niet voorkomt.

Het onderzoek is in februari gepubliceerd in Frontiers in Immunology en stelt vast dat het sterftecijfer onder gevaccineerde en niet-gevaccineerde patiënten respectievelijk 70 procent en 37 procent was en dat de totale overlevingskans twee keer zo hoog was in de niet-gevaccineerde groep.

Onderzoekers maten de hoeveelheden antilichamen van patiënten met een SARS-CoV-2-infectie en vergeleken die hoeveelheden van gevaccineerde en niet-gevaccineerde patiënten om te bepalen of vaccinatie beschermde tegen COVID-19 en of het de moeite waard was om je te laten ‘vaccineren’.

De conclusies van dit onderzoek zijn als volgt:

Bij niet-gevaccineerde patiënten van 19 tot 49 jaar en van 50 tot 79 jaar zagen de onderzoekers vergelijkbare overlevingsresultaten, met een afname in overleving bij volwassenen ouder dan 80 jaar.

Bij patiënten van 50 jaar en ouder werd een verhoogd sterfterisico waargenomen bij degenen die gevaccineerd waren in vergelijking met degenen die niet gevaccineerd waren.

COVID-19-patiënten die een volledige vaccinatiereeks kregen, hadden een hoger sterftecijfer dan degenen die hun vaccinatiereeks niet afmaakten.

"Hoewel het aantal patiënten in deze studie beperkt is, suggereren deze resultaten dat bij gehospitaliseerde patiënten voorafgaande vaccinatie niet altijd een indicatie is voor bescherming tegen sterfte," schrijven de auteurs.

De resultaten van bovengenoemd onderzoek komen overeen met een eerder gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek waarover wij toen het volgende schreven:

Wat ze ontdekten is dat na de boosters het immuunsysteem slechter ging werken. Het bood geen bescherming meer tegen de Delta en de Omicron variant. Het hoge niveau van IgG4 zorgde voor wat ze noemen 'uitputting' van het immuunsysteem.

Men ontdekte ook dat mensen die overleden aan COVID-19 een hoog niveau van IgG4 hadden. Veel hoger dan mensen die op een natuurlijke manier zijn genezen van de ziekte.

Eenzelfde verschijnsel doet zich ook voor bij vaccinaties tegen HIV en malaria. De onderzoekers zijn er dan ook volledig van overtuigd dat een (te hoge) toename van het IgG4 niveau voorkomt dat het immuunsysteem normaal haar werk kan doen.

Kortom, hoe meer coronaprikken, des te slechter gaat het immuunsysteem werken.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...