maandag 18 maart 2024

Voor 2025 zullen ze toeslaan

 vrijdag, 15 maart 2024 13:33   Hits: 9480

  cyber 911, bitcoin Na 9/11 kreeg de wereld te maken met draconische ‘veiligheidsmaatregelen’ die door de burger braaf werden geaccepteerd.

Nu staat er een 9/11 cyberaanval op het programma, waarna een bange bevolking maar wat graag ongekende financiële maatregelen zal accepteren.



Als je financieel advies wilt, dan ben je hier niet aan het goede adres.

Wat wij wel kunnen doen is een aantal feiten publiceren waardoor het misschien gemakkelijker wordt om zelf een weloverwogen beslissing te nemen aangaande financiële zaken.

Een paar dingen weten we zeker.

Wat we in ieder geval zeker weten is dat de sekte in de achtergrond de nu al gehate CBDC wil lanceren om daarmee de bevolking voorgoed tot slaaf te bombarderen.

Wat we ook weten is dat mensen nu massaal in bitcoin stappen en de waarde van die bitcoins steeds hoger wordt.

Wat we ook weten is dat leden van de sekte zoals Janet Yellen de aanval op bitcoin hebben geopend, alsmede ook centrale banken zoals de ECB.

Maar, wat de meesten niet weten is dat er in de achtergrond heel enge ontwikkelingen plaatsvinden. Dingen die gebeuren achter gesloten deuren en waarvan de meeste mensen geen flauw benul hebben dat ze bestaan.

Zo is er bijvoorbeeld de PAC taskforce van het WEF.

Het Partnership against Cybercrime (PAC) is in 2020 gelanceerd om publiek-private samenwerking bij de bestrijding van cybercriminaliteit te bevorderen. Het dient als platform voor het delen van inzichten en het voortdurend verkennen van benaderingen om succesvolle samenwerking tegen cybercriminaliteit te stimuleren.

Het PAC brengt een toegewijde gemeenschap van wereldwijde bedrijven, toonaangevende nationale en internationale wetshandhavingsinstanties en toonaangevende non-profitorganisaties samen. Het werk van het PAC leidde in januari 2023 tot de oprichting van het initiatief Cybercrime Atlas, om het ecosysteem van cybercriminelen in kaart te brengen en beter te begrijpen.

Doelstelling

Het PAC wil de balans tussen cybercriminelen en -verdedigers verschuiven door de private sector te mobiliseren en publiek-private samenwerking te bevorderen.

Deze taskforce staat onder leiding van de Joodse Tal Goldstein.

Wat deze man nu doet bij het WEF is hetzelfde als wat hij eerder in Israël heeft gedaan en dat is het samensmelten van inlichtingendiensten met hightech bedrijven.

Nu gebeurt er via PAC hetzelfde, alleen in dit geval de veiligheidsdiensten van Amerika, Engeland en Israël, tezamen met grote en ook centrale banken.

Deze taskforce bij het WEF werkt ook nog samen met een andere groep.

In 2003 zijn een aantal Nederlandse banken het FI-ISAC-initiatief gestart. FI-ISAC staat voor Financial Institutions – Information Sharing & Analysis Center. Deelnemers wisselen (vertrouwelijk) informatie uit over IT-security- en cybercrime-gerelateerde incidenten, bedreigingen, kwetsbaarheden en best practices.

Inmiddels is deze club uitgegroeid tot een grote internationale organisaties met meer dan 500 aangesloten banken.

Het doel van al het bovenstaande is het bestrijden van cybermisdaad.

Bij het maken van plannen voor het bestrijden van die cybermisdaad hebben ze alle pijlen gericht op bitcoin.

Want, zo stellen ze door de anonimiteit, de populariteit en de sterke stijging in waarde is dit de aanjager van cybermisdaad.

Alle terroristische organisaties maken volgens hen gebruik van bitcoins en ook de bekende afpersingmethodes van hackers gebeurt met betalingen in bitcoins.

Wat je nu via het WEF ziet gebeuren is dat banken, inlichtingendiensten en toezichthouders samensmelten tot één geheel. Waarbij ze ook nog eens zeggen dat ze misschien wel gedwongen zullen worden om nationale wetten zoals privacy wetgeving te overtreden om de cybermisdaad effectief te kunnen bestrijden. Dit is een meer dan enge ontwikkeling.

Verder wordt gesteld dat anonieme bitcoin gebruikers gelijkgesteld zullen worden aan cybercriminelen omdat ze iets te verbergen hebben. Als je daar tegenin gaat, zal je worden beschuldigd van het verspreiden van desinformatie.

Volgens onderzoeksjournalis Whitney Webb is de volgende stap dat ze een enorme crisis nodig hebben om bitcoin echt aan te pakken.

Een soort cyber 9/11 gevolgd door een cyber versie van de beruchte Patriot Act.

(Na de ter­reur­aan­sla­gen in New York van 11 sep­tem­ber 2001 werd de Pa­tri­ot Act in de Ver­e­nig­de Sta­ten in het le­ven ge­roe­pen. De over­heid heeft hier­mee meer mid­de­len ge­kre­gen om in­lich­tin­gen over bur­gers te ver­ga­ren en bij te hou­den. Al­les wat in de ogen van de vei­lig­heids­dien­sten re­le­vant kan zijn, kan wor­den bij­ge­hou­den.)

Whitney stelt dat de tweede man van het WEF, Jeremy Jurgens, heeft gezegd dat die cyber 9/11 zal plaatsvinden voor 2025.

Hieronder vertelt Whitney het bovenstaande verhaal en meer. Het is een presentatie van juni vorig jaar, maar de informatie is nog steeds heel actueel.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...