2030 sdg volkomen misluktToen de paus in 2015 de wereldregering lanceerde met de bijbehorende SDG’s (sustainable development goals), was het jaar 2030 heilig.

Inmiddels zijn er zoveel mensen wakker en gebeuren er zoveel dingen dat zelfs Bill Gates twijfelt aan die datum en lijkt men druk bezig met een iets ander scenario.


Tot nog niet zolang geleden was 2030 het jaar waarop de VN doelstellingen zoals die zijn gelanceerd in 2015 gehaald zouden moeten zijn.

De kapstok waaraan alles werd opgehangen was de klimaatzwendel en als je de vertaling ziet van de SDG’s, dan zie je dat die niets met klimaat te maken hebben, maar alles met het invoeren van een soort Hunger Games maatschappij.

Een maatschappij, gebaseerd op het communisme, met een elite die beschikt over alle luxe en vrijheden, waarbij de gewone mensen zijn opgesloten in hun Districten.

Echter, toch lijkt er een kink in de kabel te komen en zelfs een Bill Gates moet toegeven dat de oorspronkelijke doelen niet gehaald zullen worden.

Bill Gates: "De doelen die de wereld heeft gesteld, de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, die gaan we missen door een combinatie van eerst de pandemie en nu al deze instabiliteit."
Overal ter wereld beginnen mensen te steigeren als reactie op de vaak waanzinnige klimaatmaatregelen en het verlies van persoonlijke vrijheid wat daarmee gepaard gaat.

Daar boven op komt nog eens het geklungel van politici die alles op alles zetten om die klimaatdoelen te halen en dan met maatregelen komen die dikwijls rampzalig uitpakken.

Zoals ieder huis moet van het gas af en warmtepompen zijn de toekomst.

Steeds minder mensen hebben trek om een elektrische auto te kopen, want niet alleen zijn ze schreeuwend duur, ook in de praktijk is er allerlei ellende met opladen als je een beetje pech hebt.

Het uiteindelijke doel van de New World Order is niet veranderd, er is alleen wel een mogelijkheid dat ze het bereiken van dat doel over een andere boeg zullen gooien.

Een voorzetje van wat we misschien kunnen verwachten kregen we in Davos bij het WEF.

Iemand die actief bijdraagt aan de agenda van het Wereld Economisch Forum is Mariana Mazzucato:

Zij zegt het volgende:

Onze poging om de hele planeet te vaccineren is mislukt, "klimaatverandering" is "te abstract" voor mensen om te begrijpen, maar de komende watercrisis is iets waar iedereen zich in kan vinden.
En zo kan het dat je overal in de MSM opeens artikelen ziet verschijnen over dreigende watertekorten.

Als het op ene manier niet lukt, dan zullen ze een andere proberen.

Het is aan ons om ook daar doorheen te prikken en ervoor te zorgen dat ook ‘het nieuwe probleem met door hen voorgestelde oplossingen’ volkomen gaat mislukken.

Net zolang totdat er genoeg mensen wakker zijn om voorgoed een eind te maken aan de manipulaties van de sekte in de achtergrond.