dinsdag 28 mei 2024

Dit is alles wat je moet weten over de ‘onverklaarbare’ piek in plotselinge sterfte


Plotselinge sterfte. Meer sterfte onder jonge mensen de afgelopen jaren. Werkenden zijn vaker ziek dan normaal. Er is iets verschrikkelijks gaande, maar het lijkt alsof niemand erover wil praten, zei data-analist Ed Dowd in The JD Rucker Show. “Waarom?”

Dowd zei dat hij samenwerkt met experts, waaronder natuurkundigen, bazen van verzekeraars, maar ook klokkenluiders.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nationale veiligheidscrisis

Hij nam contact op met de Amerikaanse senator Ron Johnson om te waarschuwen dat we hier te maken hebben met een ‘nationale veiligheidscrisis’.

De werkenden vallen bij bosjes dood neer en raken invalide, waarschuwde de data-analist. Volgens hem is het vaccin de boosdoener. “Waarom praten we er niet over?”

24 uur per dag

Als de plotselinge sterfte zich had voorgedaan bij de ongevaccineerden, zou het daar 24 uur per dag op alle nieuwszenders over gaan. Maar dat is niet het geval. Dat is alles wat je moet weten, aldus Dowd.

Dowd, die bijna een decennium werkzaam was bij BlackRock, denkt dat niet de farmaceuten, maar de wereldelites en hun bankiers hier achter zitten.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...