dinsdag 28 mei 2024

STEM op 9 juni 2024 deze OORLOGSSTOKER WEG!

 

     Foto: HLN video standstill

Deze WEFFER (Young Global Leader) De Croo, premier van België en volgeling van het onverkozen WEF van Klaus Schwab ("U zult niets bezitten en gelukkig zijn") speelt niet alleen met vuur maar verarmt ook nog zijn land en zijn bevolking. 

Hij geeft op 28/5/24 een slordige 977 miljoen € militaire steun aan Ukraïne.  (Van intresten op de aangslagen tegoeden van Rusland in België)  Opgelet dit gaat Rusland nooit vergeten en kan nog wel eens verkeerd uitdraaien,  want dit is diefstal mijnheer De Croo.

Hij doet de belofte van tegen 2028 nog eens 30 (dertig!) F-16 vliegtuigen te leveren aan Ukraïne (waarvan dit jaar nog 2 tot 4 toestellen).  En sluit vervolgens een 10 jarig steun contract (een militair bilateraal veiligheidsakkoord?) met Ukraïne.   Wil de Belgische bevolking dit wel De Croo, is het parlement hierover geconsulteerd?

Beste mensen we zijn in OORLOG met Rusland alleen wordt dit onze bevolking nog niet verteld!  Merci Alexander De Croo.

De reden: Wel de Verenigde Staten is verwikkeld in een psy-op tegen Rusland.  En ze sleuren via de NAVO ook Europa mee.  Internationale overeenkomsten (zoals de MINSK akkoorden) lappen ze samen met de EU aan hun laars.  Ja, wat wil je dan? daar komt oorlog van.  

Economisch gaat het Europa héél slecht.  Grote bedrijven verlaten Europa voor het Oosten.  We glijden stillaan af naar de status van een ontwikkelingsland.

Weet u nog in 2023 toen gaf De Croo en Labib in een persoonlijk initiatief  een steunpakket van 40 miljoen Euro aan Zelensky EN daarvoor 800 miljoen €  EN nog eens 225 miljoen Belgische Euro's aan 'materiaal'  EN vervolgens nog eens 148 miljoen Belgische Euro's aan 'hulpgoederen'.  EN nu de 977 miljoen ...

En dit allemaal aan Ukraïne, de meeste corrupte nazi-staat van Europa.  Onze vaders vochten in WOII tegen de barbaarse nazi's van het 'Derde Rijk'.  Ook mijn vader.  Maar De Croo en vele europese leiders kennen hun Europese geschiedenis niet meer.  Ook Rusland heeft zwaar te lijden gehad onder het nazi-juk, ook in Ukraïne.  Zelfs tot op de dag van vandaag.  Daar kan de zwaar getroffen burgerbevolking van de Donbas over meepraten.

Meeheulen met de Azov-nazi's is nu blijkbaar ok ... maar Palestina/Gaza erkennen als volwaardige staat daar is het volgens dit De Croo nog niet het goede moment voor.  Misschien zijn er nog te weing burger slachtoffers gevallen in Gaza, nietwaar premier.

Veel tegenwind vanuit de Belgische politiek hebben we ook nog niet kunnen horen.  Politiek is het windstil!  Natuurlijk zijn ze allemaal bezig met hun verkiezingspropaganda's.

Ook De Croo natuurlijk.  Dit "Zelenski onderonsje van miljarden" heeft hem nu ook internationaal terug in 'the picture' gezet.  Op kosten van de Belgische belastingbetaler.  Voor hem lonkt nu misschien een Europees of enig ander internationaal 'postje'...  

Om van te  .....


Stem daarom deze oorlogstokers op 9 juni weg en keer u af van deze globalistische Euro-Navo/WEF politiek.

                                                                                         M.M.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...