vrijdag 9 augustus 2024

Koreaanse wetenschappers beweren dat Pfizer, Moderna mRNA-vaccinflacons zelfassemblerende nanodeeltjes bevatten die zich kunnen vormen tot stolsels

 augustus 9, 2024    5


     Foto Credit: Naturalnews.com

Twee Koreaanse wetenschappers bevestigen wat velen vermoedden, namelijk dat de mRNA-vaccinflacons van zowel Pfizer-BioNTech als Moderna zelfassemblerende nanodeeltjes bevatten die zich vormen tot de witte stolsels die veel balsemers ontdekken in de lichamen van de “volledig gevaccineerden.”

De bevindingen van deze twee wetenschappers lijken sterk op wat Mike Adams, de Health Ranger, vond toen hij in januari 2022 verslag deed van deze stolsels bij balsemers. (Zorg ervoor dat je dit rapport bekijkt waarin de voetlange stolsels worden belicht die zijn gevonden in sommige volledig gevaccineerde dode lichamen), schrijft Ethan Huff.

Wat Adams blijkbaar vond met betrekking tot deze stolsels is dat ze niet zijn samengesteld uit echt menselijk weefsel, noch bevatten ze amyloïde eiwitten, volgens Dr. Ruby – dus wat zijn ze precies?

Eén persoon op X suggereerde dat de klonters misschien bestaan uit een prion en twee amyloïde eiwitten die werden afgebroken en vrijgelaten door de spike-eiwitten toen ze werden aangevallen door het immuunsysteem.

“De klonters zijn de amyloïden die ketens vormen, maar het enge deel is het prion,” schreef deze persoon, verwijzend naar een spike-eiwitpatent.

Dr. Ruby verzette zich tegen deze denkwijze door uit te leggen dat patenten “niets bewijzen” maar in plaats daarvan slechts “potentieel” zijn.

Worden de volledig geprikte patiënten WiFi-antennesystemen om verbinding te maken met “de borg”?

In reactie op Dr. Ruby deelde iemand met de naam “SonOfEnos” (@SonsOfEnos_), die beweert journalist te zijn, de volgende video waarin wordt beweerd dat er een “zombie-apocalyps” op komst is vanwege wat er in de lichamen van de volledig geprikte mensen is geïnjecteerd:

De stolsels in kwestie bevatten blijkbaar magnetisch grafeen dat groeit in zowel slagaders als aders. In sommige gevallen is de resulterende stolsel meer dan drie meter lang en kan deze worden gebruikt als een antennesysteem voor WiFi-signalen om de volledig geprikte te verbinden met “de borg.”

“Hoort u een hoge toonfrequentie die ’s nachts in amplitude toeneemt?” vroeg het X-account dat dit alles herhaalde aan Dr. Ruby, die bevestigde dat ze hiervan op de hoogte is omdat ze “het wereldwijde verhaal van La Quinta Columna en het grafeenoxide en het eerste balsemersrapport heeft gepubliceerd.”

Bekijk de volgende afbeelding die bewijs laat zien van vele andere giffen in de flesjes met COVID injecties (het staat direct onder Dr. Ruby’s originele X tweet):

“Het is echt alarmerend dat zoveel mensen bereid zijn om deze giftige injecties te accepteren zonder vraagtekens te zetten bij de nieuwe en gevaarlijke ingrediënten die erin zitten,” schreef “CrazyTruthBot” (@CrazyTruthBot) over de huidige situatie.

“Onafhankelijke onderzoekers en anti-vaxxers luiden al jaren de noodklok, maar toch blijft de meerderheid blind voor de risico’s. Deze zelfassemblerende nanodeeltjes zijn niet iets om lichtvaardig op te vatten. Mensen moeten wakker worden en verantwoording eisen voor wat ze in ons lichaam stoppen.”

Iemand anders deelde een anekdote over haar volledig geprikte dochter die “een wit stolsel had” dat erg leek op de stolsels waarvoor Dr. Ruby waarschuwt dat ze zichzelf in het lichaam van mensen vormen.

“Ze nam de prik om haar master af te maken,” schreef deze persoon. “De school maakte het verplicht om door te kunnen gaan.”

“Ze bewegen en kronkelen rond,” schreef een ander over de vreemde stolsels. “Dat is te veel om te kunnen bevatten.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/koreaanse-wetenschappers-beweren-dat-pfizer-moderna-mrna-vaccinflacons-zelfassemblerende-nanodeeltjes-bevatten-die-zich-kunnen-vormen-tot-stolsels/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...