dinsdag 6 augustus 2024

Het raadsel van de hoge temperaturen ontrafeld

dinsdag, 06 augustus 2024 11:30

rsz absurd hoge temperaturenWe hebben zomer, maar daar is dan ook alles mee gezegd, want echt warm is het niet geweest dit jaar.
Veel mensen hadden in juni de kachel nog aan en toch was dit zo ongeveer de warmste junimaand ooit volgens de weerprofeten.

Het lijkt erop alsof er een gigantisch complot gaande is om de mensheid zand in de ogen te strooien voor wat betreft hoge temperaturen.

Zoals gewoonlijk worden we bedonderd waar we bij staan, want wat er ook gebeurt, de groene agenda moet in stand worden gehouden.

Juni markeert de 13e maand op rij dat de mondiale temperatuur boven het klimaatgemiddelde uitkomt. De gemiddelde mondiale temperatuur was deze maand 16,66°C, dat is 0,67°C hoger dan in de periode 1991-2020. Het oude record van juni vorig jaar is daarmee met 0,14°C verbroken.

De mondiale gemiddelde temperatuur van juni komt 1,50°C boven het pre-industriële gemiddelde van 1850-1900 uit. In het klimaatakkoord van Parijs van 2015 hebben landen afgesproken om de opwarming van de aarde te beperken tot maximaal 2 graden. Een opwarming van 1,5 graad is de grens die bij voorkeur aangehouden wordt.

En dus krijgen we opeens de volgende krankzinnige plaatjes.



Alsof de opwarming van de aarde opeens in een stroomversnelling is gegaan.

Echter, niets is minder waar, want:

Hoe komt het toch, denken velen van u met mij, dat plots overal temperatuurrecords worden gebroken, terwijl we er zelf geen bal van voelen, en als we het checken, dat het niet klopt.

De waarheid is even eenvoudig als pervers

de meetmethodes zijn veranderd, en u mag dat niet weten.

Zo is er het hele Copernicussysteem, gesponsord door de EU, dat met een heel nieuw set parameters op de proppen is gekomen, en in z'n records pas rekening houdt met recente berekeningen.

Zo is er nu ook de humidex, waarbij gevoelstemperatuur en luchtvochtigeheid parameters worden. 

En vooral, ipv van de satellietmetingen, neemt men oppervlaktemetingen die vroeger op 1 - 2 mtr hoogte werden gehouden, en nu, hou u vast, op 5 cm van de grond.😅😆😊😅

Wat voor verschil dat geeft, kan u zelf real time observeren op deze site.

Bij temperatuur, links boven, kan u zelf de hoogte van de meting bepalen, en de impact ervan zien. In dit geval 2° verschil. Het was nl geen 40° in Barcelona vorige week volgens de oude meetmethode. Zoals Rien Emmerisvolly zou zeggen: eerder onwaar.

Het bijzondere is dat het met een ware agenda is geïmplementeerd, en dat de pers er niet over bericht.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...