dinsdag 6 augustus 2024

Zon, zee en slachting: linkse mensen liegen, schoolmeisjes sterven

 06/08/2024

“Afschuwelijk Blank.” Dat was de uitdrukking die BBC-apparatsjik Greg Dyke in 2001 gebruikte om zijn eigen organisatie te beschrijven. Maar de uitdrukking is ook van toepassing op de menigte die in 2024 een wake hield voor de slachtoffers van een massale steekpartij in het Engelse stadje Southport. De slachtoffers, de drie doden en de anderen die ernstig gewond raakten, zijn ook afschuwelijk Blank. In feite is alles aan de tragedie afschuwelijk Blank, van de slachtoffers tot de rouwenden tot de muziek die werd gespeeld voordat de steekneger aan het werk ging. Nou ja, alles is afzichtelijk Blank behalve de steekneger die de tragedie heeft veroorzaakt, schrijft Tobias Langdon.

De afschuwelijk witte menigte rouwenden (foto van The Independent)
De afschuwelijk Blanke menigte rouwenden (foto van The Independent )

Ja, de 17-jarige steker is 100% Brits, maar hij is niet blank. In de ogen van links is hij in ieder geval 100% Brits, want hij werd geboren uit zwarte Rwandese ouders op de magische aarde van Cardiff in Wales. Hij verhuisde vervolgens naar Southport in Engeland en veranderde een stuk grond daar in tragische aarde. Een groep kleine meisjes bezocht een “Taylor-Swift-thema vakantieclub” op een dansschool. De zwarte viel het pand binnen en begon te steken met een groot mes.

Axel Rudakubana. Boven: als kind (zoals afgebeeld in veel media, zoals de BBC die, samen met premier Starmer, veel meer bezorgd zijn over rellen door rechts dan over dode kinderen). Hij wordt vaak afgebeeld als een “koorjongen” die de hoofdrol speelde in een liefdadigheidsvideo van de BBC. Onder: zoals hij nu is, inclusief een afbeelding van een rechtbanktekenaar.

The Guardian heeft gereageerd op zijn daad onder de handwringende kop “‘Waarom? Waarom? Deze ouders hebben dat antwoord nodig’: Southport wankelt onder steekpartijen“:

Hoe kan een gemeenschap omgaan met een aanval die zo heftig, barbaars en gruwelijk is dat het zelfs de essentie van een nachtmerrie is?

In wat voor maatschappij leven we als een hoogtepunt van de zomervakantie, midden op een zonnige dag aan zee, verandert in wat getuigen omschreven als ‘een scène uit een horrorfilm’?

En misschien wel de meest prangende vraag die gezinnen in Southport en daarbuiten stellen: waarom? (“‘Waarom? Waarom? Deze ouders hebben dat antwoord nodig’: Southport wankelt onder steekpartijen,” The Guardian, 30 juli 2024)

The Guardian zegt dat de meest prangende vraag is: “Waarom?” Maar het is niet geïnteresseerd in het heel simpele antwoord. Dat komt omdat het antwoord de hele ideologie en bestaansreden van The Guardian vernietigt. Waarom was er “zoveel wreedheid, zoveel barbaarsheid, zoveel verzengende horror” in Southport? Omdat liegende linkse mensen de grenzen van Groot-Brittannië hebben geopend voor de Derde Wereld en gevaarlijke niet-blanken hebben opgedrongen aan de onwillige blanke meerderheid. “Importeer de Derde Wereld, word de Derde Wereld.” Die acht woorden bevatten meer wijsheid en waarheid dan alle miljoenen woorden die The Guardian heeft gepubliceerd ter ondersteuning van massa-immigratie en niet-blanke kolonisatie.

Maak kennis met Mbembe en Misho: Gates of Vienna maakt linkse leugens belachelijk (let op: de zwarte op de afbeelding is niet de Southport-steker)
(let op: de zwarte op de afbeelding is niet de Southport-steker)

Maar het is heel makkelijk om wijzer en eerlijker te zijn dan de Guardian, want de Guardian bestaat om linkse leugens te verspreiden. Hier is nog een wijze en eerlijke slogan die die linkse leugens ontkracht: “Als een hond in een stal wordt geboren, is het nog geen paard.” De steker in Southport werd geboren in Groot-Brittannië, maar dat maakte hem nog geen Brit. Hij is zwart en zwarten kunnen alleen Brits zijn in linkse fantasie, niet in de harde realiteit. Linkse fantasie stortte in en raciale realiteit ontstond toen die zwarte Rwandees kleine meisjes begon neer te steken in Southport, wat nog steeds een afschuwelijk blanke plek is, ondanks de beste pogingen van liegende linksen. Het is een badplaats in het noordwesten van Engeland, net als Bournemouth in het zuiden. Blanken gaan al tientallen jaren naar zulke resorts om te genieten van zon, zee en zand. In Southport veranderde een zwarte dat in zon, zee en slachting. Ze hebben ook in Bournemouth slachtingen gehad. Een blanke vrouw werd daar in mei van dit jaar op het strand doodgestoken. De man die gearresteerd is voor de moord heet Nasen Saadi en lijkt een Arabische of soortgelijke niet-blanke immigrant te zijn. Linkse mensen liegen, vrouwen sterven.

De narcistische Labour-politici Angela Rayner en Yvette Cooper, leugenachtige linkse politici die geweld tegen vrouwen en meisjes promoten door niet-blanke migratie en ‘antiracisme’ te steunen
De narcistische Labour-politici Angela Rayner en Yvette Cooper, leugenachtige linkse politici die geweld tegen vrouwen en meisjes promoten door niet-blanke migratie en ‘antiracisme’ te steunen

Blanke vrouwen en meisjes stierven ook toen een Libische Arabier genaamd Salman Abedi een zelfmoordbom liet ontploffen tijdens een popconcert in Manchester in 2018. Net als de Rwandese zwarte in Southport, werd Abedi geboren in Groot-Brittannië en was hij daarom 100% Brits in linkse ogen. Maar linkse fantasie stortte in en raciale realiteit kwam naar boven toen Abedi zichzelf opblies. Linkse mensen beweren hartstochtelijk om het welzijn van vrouwen en meisjes te geven. Dus waarom leiden linkse beleidsmaatregelen direct tot de afschuwelijke dood van vrouwen en meisjes? Omdat linksisme een ideologie van leugens is , daarom. Linkse beleidsmaatregelen leiden ook direct tot de verkrachting van vrouwen en meisjes. Southport in Lancashire is als Rotherham in Yorkshire. Beide waren ooit obscure plaatsen die wereldwijd berucht zijn geworden dankzij niet-blanken. Southport is in het nieuws gekomen dankzij een Rwandese zwarte. Rotherham is in het nieuws gekomen dankzij de Pakistaanse moslims die daar al tientallen jaren blanke vrouwen en meisjes verkrachten en prostitueren.

Een busreis in Birmingham

Maar denk alsjeblieft niet dat Pakistaanse moslims zich beperken tot het verkrachten en prostitueren van blanke vrouwen. Net als Rwandese zwarten kunnen ze messen met grote efficiëntie tegen blanke vrouwen hanteren:

Op 12-jarige leeftijd klaargestoomd voor seks, op 17-jarige leeftijd doodgestoken

Een blanke tienermoeder is doodgestoken en haar lichaam is in een kanaal gedumpt nadat haar getrouwde Aziatische minnaar haar kind had verstoten, zo hoorde de rechtbank gisteren.

Studente Laura Wilson, 17, werd vermoord door de 18-jarige Ashtiaq Asghar, nadat ze naar verluidt alleen door haar vriendin en haar voormalige geliefde Ishaq Hussain naar het kanaal was gelokt, zo hoorde de rechtbank van Sheffield. …

In de taal die terroristen in de film Four Lions gebruiken, zou Asghar de dag voor Laura stierf een sms naar Hussain hebben gestuurd waarin stond: “Ik stuur die kafferb**** rechtstreeks naar de hel.”

… De tiener verdween in oktober vorig jaar uit haar huis in Holmes, Rotherham en haar lichaam, dat herhaaldelijk was neergestoken, werd gevonden in het Sheffield and Keadby Canal bij Rotherham. Het Openbaar Ministerie zegt dat het waarschijnlijk is dat Asghar haar heeft vermoord toen hij een ‘gouden kans’ had toen ze alleen was, nadat Hussain haar vriendin had weggelokt. (“White teenage mother stabbed to death and dumped in canal ‘after her married Asian lover rejected her child’

,” The Daily Mail, 16th November 2011)

Linkse mensen logen, Laura Wilson stierf (foto van The Daily Mail)
Linkse mensen logen, Laura Wilson stierf (foto van The Daily Mail )

Linkse leugens, tienermeisjes sterven. Christina Edkins was een ander blank tienermeisje dat stierf dankzij linkse leugens. Ze was zestien toen ze in de ooit afschuwelijk blanke stad Birmingham in centraal Engeland op de bus stapte. Dankzij massa-immigratie uit de Derde Wereld is Birmingham niet meer afschuwelijk blank. Daarom bereikte Christina Edkins nooit haar bestemming of haar zeventiende verjaardag:

Een man die de 16-jarige Christina Edkins in een spitsuurbus in Birmingham doodschoot, is voor onbepaalde tijd vastgehouden op grond van de Mental Health Act. Phillip Simelane uit Walsall stak de tiener neer tijdens een willekeurige aanval toen ze in maart [2013] op weg was naar school. Hij was drie maanden voor de aanval zonder toezicht vrijgelaten uit de gevangenis, ondanks waarschuwingssignalen over de staat van zijn geestelijke gezondheid. … Christina was op weg naar Leasowes High School in Halesowen in buslijn 9, twee weken na haar 16e verjaardag, toen ze werd aangevallen. Simelane, die achter haar op het bovendek zat, stak haar in de borst toen hij langsliep om uit te stappen. Hij werd een paar uur na de aanval gearresteerd na een uitgebreide klopjacht. (“Christina Edkins killing: Phillip Simelane detained,” BBC News, 2 oktober 2013)

Linkse mensen logen, Christina Edkins stierf
Linkse mensen logen, Christina Edkins stierf

Volgens de BBC kwam Phillip Simelane “uit Walsall,” een stad in de buurt van Birmingham. In feite kwam hij uit Swaziland in Afrika. Hij was zwart, net als de Southport-steker, en hij doodde met een mes, net als de Southport-steker. En ik voorspel dat hij de Southport-steker op een andere manier zal voorspellen: de slachting in Southport zal ook worden toegeschreven aan “geestelijke ziekte,” hij is zelfs beschreven als iemand met een autismespectrumstoornis. Er stond al deze kop in de Guardian: “Politie die op zoek is naar motief voor steekpartijen in Southport richt zich op geestelijke gezondheid van verdachtn.” Het zou zomaar kunnen blijken dat de Southport-steker een drugsverslaafde schizofreen is, zoals zoveel zwarten die in de loop der decennia “willekeurig” blanken hebben vermoord. Zwarten lijden veel vaker aan schizofrenie, wat nog een reden is dat ze niet thuishoren in blanke landen. Ik heb in een eerder artikel in de Occidental Observer naar een van die schizofrene zwarten gekeken. Dit is wat ik zei:

In januari 2019 stapte een gelukkige, gezonde 51-jarige blanke man genaamd Lee Pomeroy met zijn 14-jarige zoon in de trein naar Londen. Hij kwam nooit op zijn bestemming aan, omdat hij onderweg ruzie kreeg met een 36-jarige zwarte man genaamd Darren Pencille. Dit was een zeer onverstandige zet, omdat Pencille het argument won door Pomeroy te vermoorden in een “razernij” en hem “18 keer in 25 seconden” te steken (“The Stars at Stake: How the Fight for ‘Equality’ Could Mean the Death of Humanity,” The Occidental Observer, 22 juli 2019)

Linkse mensen logen, Lee Pomeroy stierf
Linkse mensen logen, Lee Pomeroy stierf

De zwarte Southport-steker lanceerde ook een waanzinnige aanval. En deze zwarten in Noorwegen deden dat ook:

De man die ervan wordt beschuldigd een vrouw en twee mannen in een snelbus in West-Noorwegen te hebben doodgestoken, was een asielzoeker uit Zuid-Soedan die dinsdag uit Noorwegen zou worden gedeporteerd. … De 31-jarige, die in een asielopvangcentrum in Årdal woonde, zou dinsdag naar Spanje worden gedeporteerd, nadat zijn aanvraag in juni was afgewezen. “Deze persoon had asiel aangevraagd en was in april naar Noorwegen gekomen”, aldus een woordvoerder van de Noorse immigratiedienst. “Hij werd in juni afgewezen en zou volgens de zogenaamde Dublin-verordening naar Spanje worden teruggestuurd.”

De man wordt ervan beschuldigd de buschauffeur, Arve Haug Bagn (55) en Margaret Molland Sanden, een 19-jarige student biotechnologie aan de Oslo and Akerhus University College of Applied Sciences, te hebben vermoord. Het derde slachtoffer, een Zweedse man van in de 50, is niet bij naam genoemd. De politie denkt dat de drie slachtoffers de enigen in de bus waren toen de man aanviel. … De aanval is de tweede keer dat de Valdres Express is gekaapt. In 2003 werd de bus gekaapt door een geestelijk gestoorde 26-jarige Ethiopische man die de chauffeur doodstak. (“Failed asylum seeker kills three on bus,” The Local, Norway, 4th November 2013)

Linkse mensen logen, Margaret Sanden stierf
Linkse mensen logen, Margaret Sanden stierf

Net als in Groot-Brittannië, zo ook in Noorwegen. Is er een patroon te zien? Natuurlijk is er een patroon: een patroon van zwarten en andere niet-blanken die afschuwelijke dood en lijden toebrengen aan blanken. Maar dat patroon zal nergens in de reguliere media worden besproken na de slachting in Southport. Hier is nog eens een van de vragen uit dat handwringende artikel in de Guardian:

In wat voor maatschappij leven we als een hoogtepunt van de zomervakantie, midden op een zonnige dag aan zee, verandert in wat getuigen vergeleken met “een scène uit een horrorfilm”? (“‘Waarom? Waarom? Deze ouders hebben dat antwoord nodig’: Southport wankelt onder steekpartijen.”)

Het antwoord is zowel heel simpel als volstrekt onbespreekbaar. Het is heel simpel voor raciale realisten en volstrekt onbespreekbaar voor liegende linksen. We leven in een linkse maatschappij waarvan de vijandige elite gevaarlijke niet-blanken heeft geïmporteerd tegen de duidelijk uitgesproken oppositie van de blanke meerderheid. Daarom hebben we, in de woorden van de Guardian, “zo’n wreedheid, zo’n barbaarsheid, zo’n schrijnende horror.” En we zullen niet stoppen het te hebben totdat linkse mensen uit de macht zijn verdreven en niet-blanken van Westerse bodem zijn verwijderd.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/zon-zee-en-slachting-linkse-mensen-liegen-schoolmeisjes-sterven

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...