dinsdag 6 augustus 2024

IQ van mensen die naar verluidt lijden aan “Long Covid” is 10 tot 30 punten lager dan verwacht

Ik had je dit kunnen vertellen.

Als iemand mij had gevraagd “wat is er met long Covid???” dan had ik gezegd “het is een domme hoax en de mensen die beweren het te hebben zijn gewoon dom.”

De Guardian:

Gezondheidsproblemen en hersenmist kunnen jarenlang aanhouden bij mensen die in het begin van de pandemie in het ziekenhuis zijn opgenomen vanwege Covid. Sommige patiënten ontwikkelen na 12 maanden zelfs ernstigere of zelfs nieuwe symptomen, zeggen onderzoekers.

Ze ontdekten dat veel mensen met langdurige Covid in de loop van de tijd verbeterden, maar dat een aanzienlijk deel twee tot drie jaar later nog steeds cognitieve problemen had en dat symptomen van depressie, angst en vermoeidheid eerder verergerden dan afnamen.

De wetenschappers bestudeerden long-Covid bij 475 mensen die met het virus in het ziekenhuis waren opgenomen voordat er vaccins beschikbaar waren. Ze wilden weten of hersenmist, vermoeidheid en psychische problemen aanhielden of pas na het eerste jaar ontstonden.

Hoewel de onderzoekers geen informatie hadden over de denkvaardigheden van de deelnemers voordat ze Covid kregen, lieten cognitieve tests twee tot drie jaar later zien dat de IQ’s van patiënten gemiddeld 10 punten lager waren dan verwacht voor hun leeftijd, opleiding en andere factoren. Eén op de negen vertoonde tekenen van “ernstige cognitieve tekorten”, wat neerkomt op een IQ dat 30 punten lager is dan verwacht

Meer dan één op de vier mensen in het onderzoek veranderde van baan nadat ze het virus hadden opgelopen, vaak omdat ze niet langer konden voldoen aan de cognitieve eisen van hun baan.

Sommige mensen die aanhoudende gezondheidsproblemen hebben sinds het Covid-tijdperk, lijden aan bijwerkingen van het vaccin.

En misschien verlaagt de vaccinatie je IQ ? Dat zou wel grappig zijn.

Overigens ga ik me niet aan die stelling committeren, ik zeg alleen dat het grappig zou zijn als het vaccin je IQ met 30 punten zou verlagen, en de hele samenzwering erop gericht was om iedereen achterlijk te maken.

Er is absoluut sprake van een samenzwering.

Deze vaccin-mensen zijn belachelijk.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/iq-van-mensen-die-naar-verluidt-lijden-aan-long-covid-is-10-tot-30-punten-lager-dan-verwacht

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...