woensdag 4 september 2024

Candace Owens: overal ter wereld plaatsen ze pedofielen en hun slachtoffers in machtsposities


De Franse journalist Xavier Poussard deed drie jaar onderzoek naar Brigitte Macron, de vrouw van de Franse president Macron. Hij kreeg daarbij te maken met bedreigingen vanuit de geheime dienst. Poussard concludeerde na zijn onderzoek dat Brigitte Macron is geboren als man.

Candace Owens zei tijdens een interview met de journalist dat het heel plausibel is dat ze overal ter wereld pedofielen en hun slachtoffers in machtsposities plaatsen. Op die manier hebben ze controle over hen. “Ik denk dat ze pedofielen aan de macht brengen.”

Owens merkte op dat er weinig bekend is over Macron, dat hij zou zijn opgevoed door zijn oma, dat het huis waar hij woonde afgesloten is en dat er geen jeugdfoto’s van Macron met zijn ouders zijn.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rothschild

Poussard ontdekte dat Françoise Noguès, de vrouw die officieel de moeder van Macron is, de leiding had over een medisch programma voor transgenders in Frankrijk.

Voordat hij president werd, werkte Macron bij Rothschild & Co. Brigitte is erg close met David de Rothschild, ze beschouwen elkaar ‘als familie’. David is bovendien de peetvader van Macron.

Zeer machtig pedonetwerk

De journalist wees erop dat mensen die Brigitte Macron in één adem noemen met pedofilie worden beschuldigd van antisemitisme, simpelweg omdat de familie Rothschild Joods is.

We hebben hier te maken met een zeer machtig pedonetwerk, reageerde Owens. “Dit zijn demonische, monsterlijke mensen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...