woensdag 4 september 2024

Top 6 soorten preppers: Leer er meer over voor wanneer 'SHTF'

03 sept./2024 // HRS-redacteuren // 1,5K Weergaven




Net zoals er veel verschillende manieren zijn om je voor te bereiden, zijn er ook verschillende soorten preppers. Van het type eenzame wolf tot de typische prepper, weten over de verschillende soorten kan je helpen ermee om te gaan, wat na SHTF enkele voordelen kan bieden.

Hieronder staan enkele van de dingen die u moet weten over enkele van de meest populaire soorten preppers. (h / t aan TruePrepper.com)

Typische prepper

De gemiddelde of "typische" prepper is het meest voorkomende type. Ze delen enkele kenmerken met andere soorten preppers. Als het gaat om paraatheid, raken ze alle markeringen dicht bij het midden:

  • Ze hebben een gedetailleerd plan voor paraatheid bij noodsituaties.
  • Ze zijn bekend met lokale bedreigingen en regionale risico's.
  • Ze hebben genoeg voorraden voor minimaal twee maanden.
  • Ze praten meestal niet over paraatheid, tenzij ze met familie en vrienden zijn die ze kunnen vertrouwen.

Typische preppers kunnen worden gemotiveerd door plichtsbesef en behoud in plaats van passie. Dit betekent dat prepping iets is dat ze moeten doen als verantwoordelijkheid voor zichzelf of hun gezin.

Doomsday preppers

Doomsday-preppers werden in de schijnwerpers gezet dankzij een reality-tv-show die ook wel 'Doomsday Preppers' heette. De show, die werd uitgezonden van 2012 tot 2014, bevatte specifieke doomsday-evenementen en individuele paraatheidsplannen met betrekking tot genoemde evenementen.

Zoals de naam al aangeeft, richten ze zich meestal op doomsday of apocalyptische gebeurtenissen. De typische prepper is echter beter afgerond en bereidt zich voor op een verscheidenheid aan kleine en grootschalige situaties die ze eerder zullen tegenkomen vanwege hun locatie of levensstijl. (Gerelateerd: Verschillende soorten noodsituaties begrijpen en hoe u zich daarop kunt voorbereiden. .)

Eenzame wolf prepper

De eenzame wolf-prepper zal meestal zijn tijd en geld besteden aan de voorbereiding om solo in te buggen of uit te buggen, of misschien met directe familie. Ze plannen ook geen externe steun van de overheid of andere bronnen.

Hoewel een eenzame wolf zijn voor- en nadelen heeft, kunnen de nadelen in de meeste gevallen opwegen tegen de voordelen op de lange termijn. Alles doen gedurende lange periodes kan immers uw fysieke, mentale en emotionele gezondheid aanzienlijk onder druk zetten.

Off-grid homesteader

Off-grid gaan vereist veel toewijding omdat een off-grid homestead veel paraatheidsmiddelen en vaardigheden vereist die je dagelijks nodig hebt.

Sommige preppers willen hebben een volledig zelfvoorzienende woning omdat het vrijheid, flexibiliteit en voldoende ruimte biedt om andere projecten uit te voeren die ze willen realiseren.

Overlevende wildernis

Overlevenden van wildernis vertrouwen op hun vaardigheden om na SHTF in het bos te overleven. Maar niet veel van hen kunnen dit bereiken.

Sommige survivalisten en preppers zijn van plan om in overlevingssituaties op lange termijn op natuurlijke hulpbronnen te vertrouwen, maar alleen op hen vertrouwen is niet zo eenvoudig. Overlevenden van wildernis leren verschillende overleving en primitieve vaardigheden in de buitenlucht.

Stedelijke prepper

Ondanks de naam komen sommige stedelijke preppers niet altijd uit een stedelijk gebied. Sommigen van hen hebben misschien gewoon plannen om na SHTF met hun stedelijke tegenhangers te communiceren en ze zijn meer gericht op situaties van burgerlijke onrust. Degenen uit steden hebben meestal een bug-out plan om te evacueren als het naar het zuiden gaat.

Waar kunt u laboratoriumgeverifieerde voedselvoorraden kopen voor uw voorraad

Of je nu een eenzame wolfprepper bent of een typische prepper, de Health Ranger Store is hier om u te helpen bij de voorbereiding op noodsituaties. We zijn er trots op deze laboratoriumgeverifieerde voedselvoorraden te introduceren voor uw voorbereidende behoeften.

Geladen met een verscheidenheid aan essentiële voedingsstoffen, Health Ranger Select Freeze-Dried Organic Whole Blueberries zijn een uitstekende gezonde snack waar u het hele jaar door van kunt genieten. Ze zijn zorgvuldig gevriesdroogd om de smaak, textuur en voedingsstoffen van verse bosbessen te behouden zonder het gebruik van chemische conserveringsmiddelen.

Je kunt ze direct eten of reconstitueren door water toe te voegen.

Health Ranger Select Freeze-Dried Organic Whole Bosbessen geen gluten of GGO's bevatten en uitgebreide laboratoriumtests hebben ondergaan voor glyfosaat, zware metalen en microben. Ze zijn ook veganistisch, niet-China en gecertificeerd koosjer en biologisch.

Vergeet niet de ingrediënten die je nodig hebt om je eten na SHTF te kruiden.

Een gezond alternatief voor gewoon zout, roze Himalaya zout kan tot 84 verschillende heilzame sporenmineralen bevatten zonder de schadelijke toevoegingen die vaak in gewoon tafelzout voorkomen. Behalve dat het een van de puurste en gezondste zouten ter wereld is, is het ook een ondergewaardeerd paraatheidsitem dat u kunt gebruiken voor langdurige opslag.

Onze Health Ranger Select Pink Himalayan Salt bevat een volledig spectrum aan elektrolyten en sporenmineralen die gewoonlijk worden verwijderd van gewoon tafelzout.

Het wordt gewonnen uit oude zeezoutafzettingen diep in het Himalaya-gebergte met behulp van de traditionele kamer- en pilaarmijnmethode. De gedolven zoutkristallen worden grondig geïnspecteerd en gesorteerd om kwaliteit en zuiverheid te garanderen.

Health Ranger Select Pink Himalayan Salt Fine Ground is niet onderhevig aan bestraling en bevat geen GGO's, gluten, antiklontermiddelen of bindmiddelen, additieven of verwerkingshulpmiddelen. Het is ook veganistisch, niet-China, Kosher gecertificeerd en laboratoriumgetest voor glyfosaat, zware metalen en microbiologie. Gebruik een scheutje roze Himalaya-zout om je favoriete recepten te kruiden.

Ten slotte Health Ranger Select Organic Coconut Palm Sugar 56 oz is een van nature heerlijke en voedzame zoetstof gewonnen uit de schors en vruchten van tropisch kokosnoot palmen.

Door zijn delicaat zoete smaak is kokossuiker een favoriete vervanging voor bruine suiker. Het staat laag op de glycemische index en heeft een hoge voedingsdichtheid, waardoor het een gezonde zoetstof is voor smoothies, shakes, spreads, ontbijtgranen, energierepen en allerlei soorten desserts.

Bezoek Health Ranger Store en Brighteon Store om meer items te vinden voor uw voorbereidingsbehoeften. Je kunt ook gaan Paraatheid. Nieuws voor meer tips over hoe je een prepper kunt worden voor SHTF.

Klik op deze link voor een snel en eenvoudig recept voor Creomy Coconut Blueberry Smoothie (zuivelvrij).

Bekijk deze clip over Biologische bosbessen en hoe ze uw optimale welzijn kunnen ondersteunen.


This video is from the Health Ranger Store channel on Brighteon.com.

More related stories:

Survival essentials: Best budget-friendly foods for prepping.

EMP preparedness: How to protect your electronics.

Emergency preparedness: How to survive a nuclear attack.

Power outage preparedness: Staying safe and comfortable during a blackout.

Sources include:

TruePrepper.com

HealthRangerStore.com 1

HealthRangerStore.com 2

HealthRangerStore.com 3

HealthRangerStore.com 4

HealthRangerStore.com 5

Brighteon.com

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...