woensdag 4 september 2024

Populaire YouTube-influencer verbaasd over aantal collega-influencers die doodvallen!

 september 2, 2024      27

We schrijven het jaar 2024 en de geïnjecteerden sterven nog steeds als vliegen. Drie jaar later sterven er nog steeds jonge, voorheen gezonde mensen uit alle lagen van de bevolking.

   Screenshot video

De populaire YouTube-influencer EONutrition postte onlangs een video waarin hij zijn verbazing uitsprak over het toenemende aantal collega-influencers dat plotseling overlijdt. Nu we ons in 2024 bevinden, zet de tragische trend van jonge, gezonde mensen die onverwacht sterven zich voort. De vraag die velen zich stellen is: waarom gebeurt dit?

De video gaat over de vroegtijdige dood van verschillende influencers, waaronder de maker van het populaire kanaal “Pretty Pastel Please“. Op slechts 30-jarige leeftijd bezweek ze aan lymfocytaire myocarditis, een hartaandoening die voorheen als zeldzaam werd beschouwd, schrijft Aussie17.

Dit patroon van plotselinge sterfgevallen stopt daar niet. Slechts een paar weken eerder overleed Farah El Khadi, een 36-jarige architect en influencer, aan een hartstilstand terwijl ze op vakantie was. Ook de virale TikTok influencer Dr. Tatiana Guluate, slechts 39 jaar oud, stierf naar verluidt aan een hersenaneurysma.

Tragisch genoeg verloor Jessica Petway, een andere influencer, haar leven na een snelle strijd met baarmoederhalskanker, die slechts een jaar geleden was vastgesteld. Met deze verliezen in het achterhoofd vragen kijkers zich af: “Wat veroorzaakt deze plotselinge en ernstige gezondheidsaandoeningen bij mensen die ooit in de bloei van hun leven waren?”

Deze verontrustende situatie is niet beperkt tot social mediapersoonlijkheden. Het lijkt erop dat gezondheidscrises, met name hartaandoeningen, ook toenemen onder de algemene bevolking, die mensen treft tussen de 30 en 50 jaar oud. Een gemarkeerde grafiek in de video laat een exponentiële stijging zien van het aantal gevallen van kanker sinds 2021, een trend die door sommige experts “turbokanker” wordt genoemd.

Er wordt veel gespeculeerd over deze voorvallen, maar de media blijft maar hameren op het noemen van mogelijke oorzaken met schijnbaar afwijzende redenen. Sommige media schrijven deze toename van hartaandoeningen toe aan factoren zoals klimaatverandering, slaappatronen en verkeerde diagnoses. Sceptici beschouwen deze verklaringen echter als ontoereikend en ontwijkend.

Opvallend genoeg hebben recente onderzoeken een alarmerende stijging laten zien van het aantal sterfgevallen door hartaandoeningen onder volwassenen onder de 40 jaar. Verontrustend genoeg meldt Engeland een piek in het aantal vroegtijdige sterfgevallen door hartaandoeningen die in 14 jaar niet is voorgekomen. Bovendien is de levensverwachting in de VS en het VK aanzienlijk gedaald, wat een grimmig beeld schetst.

De video eindigt met een ontnuchterende boodschap: “Omdat we blijven zien dat velen instorten, is het cruciaal voor degenen die bepaalde medische procedures hebben ondergaan om voorzorgsmaatregelen te nemen om hun hart en bloedsomloop te beschermen.” Terwijl het verontrustend blijft en de bezorgdheid toeneemt, belooft de influencer om te blijven documenteren en rapporteren over deze zich ontvouwende crisis.

Halverwege 2023 heb ik een korte video gemaakt over YouTube-influencers bij wie in korte tijd plotseling kanker werd geconstateerd. Ik weet zeker dat er sindsdien meer gevallen zijn opgedoken. Help me alsjeblieft met het verzamelen van informatie over nieuwe gevallen door hieronder een reactie te plaatsen, zodat ik de video kan bijwerken.

Ik sluit af voor nu

Aussie17.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/populaire-youtube-influencer-verbaasd-over-aantal-collega-influencers-die-doodvallen/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...