woensdag 4 september 2024

Categoriseren van de mRNA-gevaccineerden… De meesten kunnen worden vergeven, maar sommigen niet

 

21

     Via Twitter

Wanneer we de mRNA COVID-vaccins bespreken, moeten we voorzichtig zijn met het indelen van mensen in de twee brede groepen van gevaccineerden en ongevaccineerden.

De waarheid is dat veel gevaccineerde mensen niet geïnjecteerd wilden worden en daar nu veel spijt van hebben, schrijft Notrickszone.

Er zijn 6 categorieën gevaccineerden, variërend van onschuldige slachtoffers tot slechte, onbekeerlijke daders.

1. Degenen die met geweld en tegen hun wil gedwongen gevaccineerd zijn
Deze mensen werden gedwongen om tegen hun wil gevaccineerd te worden, waaronder baby’s en kinderen die zich niet konden verzetten. Met gedwongen bedoelen we dat ze aan extreme dwang werden blootgesteld door dreigementen zoals het verlies van hun baan of een verbod op het uitoefenen van hun beroep. Velen wisten dat de experimentele mRNA-injecties mogelijk gevaarlijk waren, of niet werkten en gewoon onnodig waren, maar werden tegen hun wil gedwongen om ze te accepteren. Deze mensen zijn het slachtoffer van ernstige mensenrechtenschendingen. – Gewond of niet.

2. De geïntimideerden en de onder druk gezette mensen

Deze mensen waren niet overtuigd en velen wantrouwden de injectie of waren zelfs bang voor de bijwerkingen van het medicijn. Velen begrepen dat het nieuwe gen-manipulerende medicijn niet getest was en potentieel gevaarlijk kon zijn. Velen begrepen het risico en zouden zich nooit hebben laten vaccineren. Maar ze deden het toch omdat de pesterijen op het werk, thuis en in het openbaar gewoon te veel waren om te verdragen.

3. De ontwijkers van beperkingen

Velen waren ervan overtuigd dat het nieuwe vaccin zou werken of in ieder geval geen kwaad zou kunnen. Velen hadden het gevoel dat ze het niet nodig hadden, maar wilden gewoon hun normale leven weer oppakken. Helaas deden deze mensen niet het nodige onderzoek om een weloverwogen beslissing te nemen. Ze werden gedupeerd door te denken dat ze niet schadelijk waren. We kunnen deze categorie vergeven omdat ze in ieder geval niet rondliepen om mensen die zich verzetten tegen het nemen van de mRNA-injecties de les te lezen, te vervolgen en uit te sluiten. Net als in categorie 1 en 2 hierboven, hebben velen veel spijt van het nemen van de injectie en zweren ze deze injecties nooit meer te nemen.

4. Het domme volgschaap

Ze waren ongelooflijk goedgelovig, volgden blindelings alles wat hen verteld werd en weigerden te luisteren naar geïnformeerde experts en harde gegevens die de valse beweringen van de vaccinproducenten en tirannen tegenspraken. Zelfs vandaag de dag blijven velen volhouden dat het vaccin werkt, sommigen zijn zelfs bereid om hun mouwen weer op te stropen wanneer hen dat wordt opgedragen. Te veel van hen zijn gewoon te gehersenspoeld, gehypnotiseerd of gewoonweg te dom om te leren. Voor hen is ontkennen beter dan bekennen en toegeven dat ze een dwaas zijn geweest. Toch kunnen we ze tot op zekere hoogte vergeven, maar we hoeven ze niet veel sympathie te geven als de dingen verkeerd voor ze aflopen.

5. De mRNA-vaccin tirannen

We weten allemaal wie deze mensen zijn. Ze zaten in de media, instituten, regeringen en grote bedrijven. Ze hebben gelogen en de risico’s voor ons verborgen gehouden. Deze mensen zullen kwaadaardig blijven totdat ze hun ernstige zonden opbiechten en hun kwaadaardige manieren veranderen. Elke dag hoorden we ze de ongevaccineerden belachelijk maken, vervolgen, marginaliseren en dwingen. Veel van deze tirannen moeten gestraft worden, vervolgd worden voor fraude of voor altijd ontslagen worden. Wijlen Dr. Vladimir Zelenko riep zelfs op tot de doodstraf voor de ergste overtreders. Deze mensen kunnen vergeven worden, maar alleen door veel berouw, wroeging, excuses en het maken van plechtige beloften om zichzelf te verlossen.

6. De onbekeerlijke mRNA-tirannen

Degenen die geen berouw tonen, moeten weten dat we jullie nooit zullen vergeten en dat we nooit zullen ophouden jullie voor de rechter te slepen. Jullie aantallen slinken en jullie bescherming brokkelt af. Maar het is (nog) niet te laat voor jullie om jezelf te verlossen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/categoriseren-van-de-mrna-gevaccineerden-de-meesten-kunnen-worden-vergeven-maar-sommigen-niet/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...