vrijdag 2 augustus 2024

De opkomst van datingsites exclusief voor ongevaccineerden


De afgelopen twee jaar zijn er veel groepen op internet ontstaan, speciaal voor mensen die ervoor kozen om geen COVID-vaccin te nemen. Deze groepen willen mensen samenbrengen die dezelfde keuze hebben gemaakt.

Waarom mensen kiezen om niet gevaccineerd te worden

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om geen COVID-vaccin te nemen. Sommigen twijfelen aan de veiligheid en effectiviteit van de vaccins, anderen hebben zorgen over mogelijke bijwerkingen.

Er zijn ook mensen die principiële bezwaren hebben tegen vaccinatie in het algemeen. Deze mensen zoeken vaak naar gelijkgestemden om hun ervaringen en standpunten mee te delen.

Veel ongevaccineerde mensen voelen zich alleen in hun keuze en zoeken naar anderen die dezelfde beslissing hebben genomen. Ze willen mensen ontmoeten die hun mening delen en begrijpen waarom ze ervoor kozen om zich niet te laten vaccineren.

Dit verlangen naar gelijkgestemden heeft geleid tot de oprichting van verschillende online-groepen.

Sluiting van sociale mediagroepen

Hoewel veel van deze groepen op sociale mediaplatforms van ‘Big Tech’ werden gevormd, werden ze vaak gesloten zodra ze te groot werden. Dit maakte het moeilijk voor ongevaccineerde mensen om met elkaar in contact te blijven en versterkte de behoefte aan een veilige en stabiele plek om elkaar te ontmoeten.

Eén van deze onafhankelijke ontmoetingswebsites is unjabbed.net. Dit is een website die speciaal ontworpen is voor ongevaccineerde mensen. Hier kunnen ze gemakkelijk anderen vinden op basis van land en stad.

De website biedt mogelijkheden voor lunchafspraken, dating en andere sociale activiteiten, zoals tennissen of schaken.

Gemakkelijk en Toegankelijk

Gedurende de eerste 15 maanden was unjabbed.net gratis te gebruiken. Nu wordt er een kleine jaarlijkse vergoeding gevraagd om berichten te versturen, maar het beantwoorden van berichten blijft gratis. Bovendien wordt je abonnement niet automatisch verlengd, wat gebruikers meer controle geeft.

Unjabbed.net zorgt ervoor dat gebruikers zich veilig en beschermd voelen. De website biedt een platform waar ongevaccineerde mensen openlijk kunnen praten, zonder angst voor kritiek of sluiting. Dit maakt het een waardevolle bron voor diegenen die op zoek zijn naar gelijkgestemden, gemeenschap en steun.

Oplossing voor een Groeiend Probleem

Voor mensen die geen COVID-vaccin hebben genomen en anderen willen ontmoeten die dezelfde keuze hebben gemaakt, biedt unjabbed.net een betrouwbare en blijvende oplossing. Het platform helpt mensen elkaar te vinden, nieuwe vriendschappen te sluiten en deel te nemen aan sociale activiteiten, wat bijdraagt aan een gevoel van verbondenheid en begrip.


Ongevaccineerde datingsite

Unjabbed.net is opgericht om covid ongevaccineerde | niet-gevaccineerden mannen en vrouwen de mogelijkheid te bieden elkaar te ontmoeten voor dating, vriendschap en liefde met gelijkgestemde individuen. Er kunnen geweldige contacten worden gelegd met Nederlanders in Nederland die de wereld op dezelfde manier begrijpen.

20% van de mensen in Europa heeft geen covid-19 vaccinaties gehad. Dit maakt het vinden van een niet-gevaccineerde partner op reguliere sociale sites moeilijk.

Ons doel is om een goedkoop alternatief te zijn voor mainstream dating- en netwerksites. Het beantwoorden van berichten is gratis en het versturen van berichten is goedkoop. De eerste vijftien maanden van ons bestaan waren we een gratis website.

datingsite voor ongevaccineerde vrouwen en mannen
Vertel Het Je Vrienden

Zodra je je hier hebt geregistreerd en je profiel hebt aangemaakt, kun je naar mensen zoeken en hen berichten sturen. Je profiel kan alleen worden gezien door geregistreerde gebruikers.

We hopen dat je mensen vindt in je buurt met dezelfde opvattingen als jij. Deze website is niet alleen bedoeld voor dating, maar bijvoorbeeld ook voor sociale groepen die deze site willen gebruiken om hun lokale ledenbestand uit te breiden. We hopen dat u gelijkgestemde zielen in dezelfde stad kunt vinden om het wereldnieuws te bespreken en deel te nemen aan gezamenlijke activiteiten zoals tennis, schaken en hardlopen.


Wij Geloven In Privacy

Mainstream sociale sites en hun gratis tools traceren, verzamelen en delen je informatie. Wij doen dat niet. Alle foto’s die je hier uploadt, zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers om te voorkomen dat zoekmachines en archiefsites ze opslaan en kopiëren. Daarnaast kun je je foto’s uploaden naar Mijn privégalerij (onderaan Mijn profiel bewerken) en ze alleen beschikbaar maken voor de mensen die jij kiest (klik op de knop Mijn galerij op hun profiel). De functie Mijn privégalerij is alleen beschikbaar voor gebruikers die hebben betaald voor een abonnement (Premium Toegang). Als je geen foto van jezelf wilt uploaden, gebruik dan een foto van je woonplaats. Iedereen vindt het leuk om foto’s van over de hele wereld te zien! Je kunt ervoor kiezen om niets te uploaden.

Je e-mailadres wordt niet onthuld. Je kunt al je hier opgeslagen informatie op elk gewenst moment verwijderen via Mijn account. Als twee gebruikers tegelijkertijd online zijn, kunnen ze onze beveiligde chatfunctie gebruiken. Alle privéberichten aan andere gebruikers op deze site zijn zodanig gecodeerd dat zelfs wij ze niet kunnen lezen.

Nederlandse datingsite voor alleenstaande volwassenen in Nederland

Prijzen

Gratis Lidmaatschap

Het is gratis om hier een profiel aan te maken en andere leden te zoeken op land, regio en stad. Berichten beantwoorden is gratis.

Betaald Lidmaatschap

Een betaald abonnement kost $12 USD en duurt een jaar. Hiermee kun je andere leden berichten sturen. Als het abonnement verloopt, wordt je niet automatisch opnieuw gefactureerd. We slaan je financiële gegevens niet op.

Ontmoet Ongevaccineerde Mannen En Vrouwen

Unjabbed.net is een gemeenschap voor mensen die ervoor gekozen hebben om geen covid-19 vaccin (synthetische mRNA gentherapie) te ontvangen. Dit is zodat ze kunnen communiceren met mensen met een gedeelde mening zonder kritiek.

Deze site is niet alleen voor dating. Het is gemaakt om mensen in staat te stellen in contact te komen met interessante en gelijkgestemde zielen in dezelfde stad om wereldgebeurtenissen te bespreken en deel te nemen aan gezamenlijke activiteiten zoals tennis, schaken, golf en lichaamsbeweging.

Meld je aan voor een account of log in om te beginnen met het zoeken naar mensen zoals jij over de hele wereld of in je eigen stad. Ga naar onze forums en vertel ons hoe het je is vergaan in 2020 en 2021. Hoe meer hoe beter, dus vertel je vrienden over ons zodat we onze aantallen kunnen vergroten.


mannen en vrouwen die weigerden tegen covid gevaccineerd te worden

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...