vrijdag 2 augustus 2024

Noord-Afrikaanse criminaliteitscijfers exploderen in Duitsland, verkrachtingen met 169% gestegen en moorden met 110% gestegen in 4 jaar

 

De criminaliteit onder Noord-Afrikanen stijgt in Duitsland enorm, met Marokkanen en Tunesiërs die nu gemiddeld één moord per zes dagen plegen. Andere ernstige misdaden, waaronder mishandeling, steekpartijen en verkrachting, nemen echter ook explosief toe, waarbij de Duitse links-liberale regering toezicht houdt op een ongelooflijke toename van criminaliteit, terwijl ze weigert overtreders te deporteren.

Vergeleken met 2019 namen moordzaken waarbij Tunesiërs betrokken waren met 110 procent toe en met 67 procent voor Marokkanen. Vorig jaar pleegde een Tunesiër of een Marokkaan in Duitsland elke zesde dag een moord, volgens gegevens van het Bundeskriminalpolizei, meldt REMIX.

Als het gaat om seksuele misdrijven zoals verkrachting, is deze groep Noord-Afrikanen nog meer oververtegenwoordigd in de misdaadcijfers. Het aantal ernstige gevallen van seksuele misdrijven zoals verkrachting steeg met 169 procent voor Tunesiërs tussen 2019 en 2023, terwijl Marokkanen in dezelfde periode een stijging van 65 procent zagen, aldus een rapport van de krant Bild.

Voor aanvallen en berovingen waren onderdanen van deze twee Noord-Afrikaanse landen verantwoordelijk voor in totaal 6.746 misdaden in 2023, wat neerkomt op 19 gevallen per dag. Deze groep buitenlanders is ook berucht om het aanvallen van politieagenten, waarbij het aantal van dergelijke gevallen sinds 2019 is verdubbeld.

Het aantal diefstalzaken waarbij Marokkaanse verdachten betrokken waren, steeg van 2.900 in 2019 naar 5.501 gevallen in 2023, en onder Tunesiërs zelfs met 176 procent naar 3.881 gevallen in 2023.

De enige echte aantallen die een daling laten zien, zijn in termen van deportaties. In 2019 werden 319 Tunesiërs en 696 Marokkanen gedeporteerd naar hun thuislanden. In 2023 daalden deze aantallen naar 273 Tunesiërs en 272 Marokkanen — ondanks de stijgende criminaliteit van deze twee groepen en een toenemend aantal mensen uit deze twee landen die naar Duitsland komen.

Het probleem heeft veel te maken met de regerende regering, met de Groenen die weigeren deze twee landen, die bekend staan ​​als toeristische bestemmingen voor Duitsers, te bestempelen als “veilige landen.” Duitsers, en zelfs deze migranten zelf, brengen routinematig hun vakantie door in deze landen.

Zelfs ultra-gewelddadige en criminele migranten uit deze landen kunnen jarenlang in Duitsland blijven zonder enig potentieel voor deportatie. Zoals Remix News vorige week meldde, heeft een Marokkaanse migrant de afgelopen 10 jaar ruim 100 misdaden gepleegd — en ondanks een staand deportatiebevel en meerdere gevangenisstraffen — is hij nooit terug naar zijn thuisland gedeporteerd. Alleen deze maand nog, zette hij vier politieacties in gang binnen 24 uur.

Ondanks de vele asielaanvragen van deze landen, ligt het percentage van hun zaken dat als daadwerkelijke politieke vervolging wordt geaccepteerd dicht bij nul procent. De meesten van hen zijn in werkelijkheid economische migranten die door talloze veilige landen reizen om te profiteren van het Duitse socialezekerheidsstelsel. In veel gevallen hebben deze landen er geen belang bij om criminelen terug te nemen die ernstige problemen kunnen veroorzaken in hun gastland.

De criminaliteitscijfers exploderen niet alleen voor deze twee groepen; de buitenlandse bevolking van Duitsland heeft in het algemeen een enorme hoeveelheid criminaliteit met zich meegebracht. In 2023 was er een recordaandeel buitenlandse criminaliteit in de data, met 41 procent van alle misdaden gepleegd door buitenlanders. Voor ernstige misdaden zoals verkrachting en moord, zijn buitenlanders verantwoordelijk voor 6 van de 10 misdaden.

Het is belangrijk om op te merken dat Duitse statistieken ook niet het hele verhaal vertellen, aangezien veel van de moorden worden gepleegd door Duitse burgers die eigenlijk van buitenlandse afkomst zijn en genaturaliseerd zijn tot Duitse burgers. Zo heeft de hoofdofficier van justitie van Berlijn verklaard dat drie van de vier leden van de migrantenclan daadwerkelijk de Duitse nationaliteit hebben. Als gevolg hiervan registreert de politie elke keer dat een van deze bendeleden een misdaad begaat, dat een Duitser een misdaad begaat.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/noord-afrikaanse-criminaliteitscijfers-exploderen-in-duitsland-verkrachtingen-met-169-gestegen-en-moorden-met-110-gestegen-in-4-jaar 

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...