vrijdag 2 augustus 2024

Openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs was een satanisch occult ritueel

 augustus 2, 2024   6

     CuriousHunter / Pixabay

Tien dagen voordat de openingsceremonie plaatsvond, beweerde de artistiek directeur voor de Openings- en Sluitingsceremonie van de Olympische en Paralympische Spelen Parijs 2024, Thomas Jolly, dat de ceremonies een “viering van onze gedeelde menselijkheid” zouden zijn. Hij loog.

De openingsceremonie van de Olympische Spelen op 26 juli 2024 in Parijs is ontsierd door de aanstoot en woede die het heeft veroorzaakt. Het beledigde niet alleen christenen en moslims, maar ook conservatieven over de hele wereld, schrijft Rhoda Wilson.

Er zijn wereldwijd meer dan 2,5 miljard christenen, die ongeveer 31% van de wereldbevolking uitmaken, en ongeveer 2 miljard moslims, die ongeveer 24% van de wereldbevolking uitmaken. Voordat we de mensen met conservatieve sociale waarden over de hele wereld meerekenen, is het duidelijk dat de openingsceremonie geen “viering van onze gedeelde menselijkheid” was en in plaats daarvan opzettelijk meer dan de helft van de wereldbevolking beledigde.

Het is niet alleen de bespotting van Jezus met de parodie op Leonardo da Vinci’s afbeelding van ‘Het Laatste Avondmaal‘ die de verontwaardiging heeft veroorzaakt. Zoals James Delingpole zei: “De hele openingsceremonie van de Olympische Spelen was een satanisch occult ritueel. Recht voor je raap. Net zo schaamteloos als de Gotthardtunnelceremonie. En het kan ze niet eens schelen dat we het kunnen zien.”

In het volgende bespreekt Peter Koening de betekenis van de occulte symboliek tijdens de openingsceremonie en wat het betekent voor de toekomst van de mensheid.

Frankrijk – De Satanische Olympische Spelen. De regering Macron behoort tot een duivelse sekte

Door Peter Koenig

“De openingsceremonie van de Olympische Spelen voelde als de sluitingsceremonie van de mensheid.”-@KimDotcom

De onverschrokken aartsbisschop Vigano heeft het volgende te zeggen over de travestie van de openingsceremonie van de Olympische Spelen:

“Het is geen toeval dat degene die dit weerzinwekkende carnaval sponsort een afgezant is van het Wereld Economisch Forum (WEF), Emanuel Macron.”- Verklaring van aartsbisschop Vigano naar aanleiding van de heiligschennis en schandalen van de Olympische Spelen in Parijs

De hele openingsceremonie werd gefilmd terwijl Parijs in de stromende regen stond – inclusief een godslasterlijk Laatste Avondmaal, de setting van Leonardo da Vinci – maar met een volledig LGBTQ+ label en personages, met een dikke, grootborstige trans-vrouw in het midden, in Jezus’ plaats, volgens het beroemde schilderij van da Vinci. Er is ook een blauwe kabouter te zien die danst met een stijve penis (zie foto).

Franse zanger Philippe Katerine tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs (Twitter/X @Scipionista)

En als klap op de vuurpijl zingt Marie Antoinette met haar afgehakte hoofd op haar schoot het emblematische lied van de Franse Revolutie, “Ça ira” (“Het komt wel goed”). Marie Antoinette was de vrouw van koning Lodewijk XVI, die op 21 januari 1793 werd geëxecuteerd met de guillotine. Haar executie door de guillotine volgde op 16 oktober 1793, op de Place de la Révolution.

Dit alles vergezeld van een hologram van de 4e Ruiter uit de Apocalyps met de vier bijbelse figuren die voorkomen in het Boek Openbaring. Elk van de ruiters vertegenwoordigt een ander facet van de Apocalyps: verovering, oorlog, hongersnood en dood. De ruiter die bij de Olympische opening werd getoond was de Voorste Ruiter van de Dood, afgebeeld door de duivel op een paard, gedrapeerd in een Olympische vlag (zie afbeelding).

Het Internationaal Olympisch Comité (“IOC”) heeft sindsdien alle video’s van de openingsceremonie van de Zomerspelen 2024 in Parijs van zijn YouTube-kanaal verwijderd. Ambtenaren van het comité kregen te maken met massale wereldwijde publieke reacties over een vermeende LGBTQ-thema-parodie op ‘Het Laatste Avondmaal’ tijdens het evenement, die door christenen [en moslims] als godslasterlijk werd gezien.

Het IOC heeft de reden voor de verwijdering niet uitgelegd. Het was een reactie op talloze politici, gebruikers van sociale media en influencers die hun verontwaardiging uitten over de scène van “Het Laatste Avondmaal”.

Op het moment van dit schrijven was deze korte videoclip nog steeds beschikbaar (zie hieronder) [India Today heeft verschillende video’s van de openingsceremonie op haar YouTube-kanaal, zie HIER].

India Today: Openingsceremonie Olympische Spelen Parijs | Een blik op de fiasco’s van de Olympische Spelen van 1936 Berlijn, 2012 Londen en 1988 Seoel, 29 juli 2024 (3 min)

Welk verband heeft deze groteske symboliek met de Olympische Spelen? Deze spelen zijn op zichzelf al een farce – zoals de meeste sportevenementen om de aandacht van mensen af te leiden, om hun denken, of beter gezegd niet-denken, te indoctrineren, om afleiding te zoeken in plaats van de inhoud van wat onze wereld is geworden – en de richting die het opgaat.

De westerse zomertijd, vakantietijd en tijd om niet na te denken, zijn ideaal voor deze internationale en regionale sportevenementen. Of mensen nu naar voetbal, tennis of de Olympische Spelen kijken, het maakt eigenlijk niet uit. Hun hoofden zijn gericht op een irrelevant sportevenement. Hun emoties lopen hoog op, vooral als ze naar voetbal kijken, schreeuwen, gillen en zelfs fysiek met elkaar vechten om hun teams.

Terwijl achterin – onzichtbaar voor de meeste mensen – de duistere agenda snel en ongestoord doorgaat. Wat is de “duistere agenda”?

Het is een programma met meerdere doelen, waaronder het tegelijkertijd aanvallen van de mensheid vanuit verschillende hoeken met verschillende wapens. Onder hen, volledige digitalisering, bevordering van robotisering en kunstmatige intelligentie (“AI”), evenals volledig gedigitaliseerd geld in de richting van een cashloos monetair systeem.

Als dit punt eenmaal is bereikt, is de mensheid volledig geknecht; gecontroleerd bij elke stap die we zetten. Het ziet er onomkeerbaar uit, tenzij we de moed vinden om het systeem achter ons te laten – en alles wat we in ons leven hebben verworven, geleerd en liefgehad, om opnieuw te beginnen.

Wat is beter – slavernij of ons verleden achter ons laten en een kans wagen op een nieuwe beschaving, ons leven op een hoger niveau brengen, waar we het laagvibrerende duivelse cultisme, waaraan we nu zijn blootgesteld, niet nodig hebben?

Het lijkt er echt op dat deze wereld waarin we leven – waar de meeste mensen nog steeds niets verkeerds zien, het licht niet zien – niet hervormd kan worden. Het is te ver gegaan.
Wij, de mensen, moeten kiezen, liever vroeger dan later. Maar dit zal een vrijwillige stap zijn. Degenen die niet de behoefte voelen om opnieuw te beginnen, mogen achterblijven totdat hun geweten hen vertelt dat er iets mis is met dit leven – een leven dat met een lange arm is voorbereid op de VN-Agenda 2030 en de Grote Reset van het WEF – waar aan het einde een gerobotiseerde, getranshumaniseerde “overgebleven” bevolking niets zal bezitten maar wel gelukkig is.

De Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”), opgericht door en verkocht aan de duivel onder controle van eugenetisten, kan net zo goed de Werelddodenorganisatie (“WDO”) worden genoemd omdat het de lancering van verzonnen plandemieën toestaat en bevordert die – gemandateerd door de WDO – “vaccinatie” vereisen met dodelijke mRNA injecties – met als enige doel en het vervullen van de financierende eugenetische ontvolkingsagenda.

Een voorbeeld hiervan is het pas benoemde, NOOIT gekozen, hoofd van de Europese Raad (“EC”), Ursula Von Der Leyen (vaak “Von der Leyen” genoemd), die contracten heeft afgesloten met de farmaceutische industrie voor één miljard “vaccins”. Dit zijn ongeveer twee injecties per inwoner van de EU – waarvoor? Een plandemie die nog moet komen. Misschien het beruchte virus “X” tijdens de WEF-bijeenkomst in Davos in januari 2024?
Misschien is het de sterk verspreide “vogelgriep” die nu zo wordt gefabriceerd dat het van dieren op mensen kan overspringen en de angstzaaiers zeggen dat het zeer dodelijk is – in vergelijking was “covid” een wandeling in het park.

Dus “vaccineren” is aan de orde – het mandaat van de WHO’s die onze gezondheid en dood bevelen. En let wel, net als bij de eerste run – covid – worden er geen receptvrije, zeer effectieve medicijnen of natuurlijke geneeswijzen toegestaan omdat zoveel mogelijk mensen hun potentieel dodelijke injectie moeten krijgen.

Ja, dodelijk omdat het hoofddoel van de kwaadaardige agenda massale maar dan ook massale ontvolking is. Zie deze recente korte video van een auteur van het meest beruchte rapport van de Club van Rome: ‘Grenzen aan de groei‘ (1972):

Wij houden van de aarde: Dennis Meadows Interview p4/4 (A ‘peaceful collapse’ & many revolutions…), geüpload 4 september 2017 (10 min)

De duistere duivelse sekte die pretendeert onze wereld te besturen en die al lang de laatste fase van haar volledige suprematie, VN Agenda 2030 en The Great Reset, heeft voorbereid, moet zich houden aan strikte sekteregels. Eén daarvan is eenvoudig: ze moeten hun “slachtoffers” – in dit geval de hele mensheid – vertellen wat ze van plan zijn.
Deze Olympische openingsceremonie doet precies dat: het vertelt ons dat de laatste fase is begonnen. De dood staat voor de deur (de Voorste Ruiter van de Apocalyps) en de dagen zijn geteld.

Het meeste hiervan is het zaaien van angst – het maakt de bevolking in het algemeen nog kwetsbaarder, angstige mensen zijn gemakkelijk onderdanig. Maar deze ceremonie doet sterk denken aan eerdere bizarre, satanische “openingen”, zoals de Olympische Spelen in Londen van 2012 (zie de volledige video van 4 uur), evenals de luciferiaanse opening van de Zwitserse Gotthardtunnel in juni 2016 – zie deze videoclip van 6 minuten.

Deze laatste werd destijds becommentarieerd door een Russische Ruptly verslaggever: “Als ze in de openbaarheid komen zoals hier, dan is de laatste fase nabij.

Hij had gelijk.

Als laatste anekdote bij dit duivelse feest genaamd “Olympische Spelen Parijs 2024”, zei Maria Zakharova, woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken: “Rusland is bereid om politiek asiel te verlenen aan Franse burgers, die geleden hebben onder het kijken naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen 2024.”

De Russische ambassade in Parijs is overspoeld met telefoontjes sinds de aankondiging.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/openingsceremonie-van-de-olympische-spelen-in-parijs-was-een-satanisch-occult-ritueel/

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...