vrijdag 2 augustus 2024

Wetenschappers waarschuwen voor nieuwe ‘neurologische noodsituatie’ die zich verspreidt onder gevaccineerde mensen

 02/08/2024


Een groep vooraanstaande Italiaanse wetenschappers slaat alarm nadat ze een nieuwe ‘neurologische noodsituatie’ hebben ontdekt die zich voordoet onder degenen die zijn ‘gevaccineerd’ met Covid mRNA-injecties, meldt Slay News.

De waarschuwing werd afgegeven door wetenschappers van de Universiteit van Chieti-Pescara in Chieti, Italië.

Zij melden dat inmiddels twee gevallen van dodelijke Status Epilepticus (SE) zijn bevestigd, die veroorzaakt zijn door Covid mRNA-injecties.

In een door vakgenoten beoordeeld onderzoek, gepubliceerd in het European Journal of Epilepsy , onthulden de wetenschappers dat SE, een gevaarlijke aandoening waarbij epileptische aanvallen elkaar opvolgen zonder dat men tussendoor het bewustzijn verliest, een sterftecijfer van 20 procent heeft.

Zij merken op dat het aantal SE-gevallen sinds februari 2021 is toegenomen, toen de wereldwijde vaccinatiecampagne werd gelanceerd om de COVID-19-pandemie aan te pakken.

De Italiaanse auteurs van deze studie hebben een aantal mogelijke vaccingerelateerde bijwerkingen geïdentificeerd, waaronder neurologische manifestaties.

Bovendien komt SE in de literatuur naar voren als een opkomende aandoening bij COVID-19-gevaccineerde personen.

De auteurs van het onderzoeksartikel bevestigen dat beide gevallen van SE die zij analyseerden, werden veroorzaakt door Covid mRNA-injecties.

Ze pleiten nu voor meer onderzoek om het verband tussen Ciovid-injecties en status epilepticus beter te begrijpen.

Deze studie omvatte een reeks casussen en een literatuuronderzoek, wat leidde tot 617 artikelen (PubMed: 11 resultaten; Google Scholar: 606).

Nadat acht van de 608 gescreende rapporten duplicaten waren, werd de volledige tekst van zeven artikelen beoordeeld op geschiktheid.

Eén artikel hiervan werd uitgesloten.

Zes casusrapporten [ 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ] voldeden aan de selectiecriteria en werden in aanmerking genomen voor de beoordeling.

Professor Michelangelo Dasara en collega’s rapporteren over een verband tussen twee nieuwe gevallen van superrefractaire status epilepticus (SRSE).

Ze konden vaststellen dat beide gevallen werden veroorzaakt door de BNT162b2 mRNA COVID-19-injectie van Pfizer.

Beide patiënten kregen de tweede dosis van het Pfizer-vaccin ongeveer 14 dagen vóór het begin van SE.

“Het literatuuronderzoek identificeerde zeven extra gevallen, voornamelijk niet-convulsieve SE”, schreven de onderzoekers.

“Vier patiënten kregen het Spikevax-vaccin (ex-COVID-19 Moderna mRNA-1273), 2 patiënten het BNT162b2-vaccin (Pfizer/Biotech) en 1 patiënt het ChAdOx1-s-vaccin (AstraZeneca).”

Het meest frequent geassocieerd met het begin van SE was de eerste vaccinatiedosis (5/7, 71,4%) en dit manifesteert zich gemiddeld na 4,5 dagen (± 3,4).

Bovendien vertoonden vijf patiënten een refractaire status epilepticus (RSE) en hadden zij continue toediening van intraveneuze anesthesiemiddelen nodig.

In alle gevallen werd een oplossing voor SE bereikt.

Het onderzoek komt op een moment dat de wetenschappelijke gemeenschap zich steeds meer zorgen maakt over het toenemende aantal neurologische aandoeningen onder mensen die zijn gevaccineerd tegen Covid.

Zoals Slay News eerder meldde , heeft een ander groot nieuw, door vakgenoten beoordeeld onderzoek aangetoond dat Covid-mRNA-injecties verantwoordelijk zijn voor het stijgende aantal mensen bij wie de ziekte van Alzheimer en andere neurologische aandoeningen worden vastgesteld.

Het onderzoek, gepubliceerd in  QJM: An International Journal of Medicine , werd uitgevoerd door een team van vooraanstaande Zuid-Koreaanse onderzoekers.

Het doel van de studie was om verbanden te identificeren tussen de Covid mRNA-injecties en neurodegeneratieve ziekten zoals Alzheimer.

De onderzoekers, onder leiding van professor Jee Hoon Roh van de afdeling Biomedische Wetenschappen van de Korea University College of Medicine in Seoul, analyseerden de officiële overheidsgegevens van in totaal 558.017 Zuid-Koreaanse personen.

De studie richtte zich op de incidentie van de ziekte van Alzheimer (AD) en milde cognitieve stoornissen (MCI) na vaccinatie, geïdentificeerd  via  ICD-10-codes, met behulp van multivariabele logistieke en Cox-regressieanalyses.

De bevindingen van het onderzoek laten een enorme toename zien in het aantal gevallen van MCI en AD bij gevaccineerde personen, met name bij degenen die mRNA-injecties krijgen.

In het artikel van de studie concluderen de onderzoekers dat “COVID-19-vaccinatie, met name mRNA-vaccins” een grote toename van “incidenties van AD en MCI” veroorzaakte.

“Dit rechtvaardigt de noodzaak van verder onderzoek om de relatie tussen door vaccins geïnduceerde immuunreacties en neurodegeneratieve processen te verduidelijken, waarbij wordt gepleit voor voortdurende monitoring en onderzoek naar de neurologische effecten van vaccins op de lange termijn”, merken ze op.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/wetenschappers-waarschuwen-voor-nieuwe-neurologische-noodsituatie-die-zich-verspreidt-onder-gevaccineerde-mensen

Lees meer

Shockstudie: Ongeveer een derde van de gevaccineerden kreeg na de Covid-injectie last van neurologische problemen

Lees meer

Japanse neurowetenschappers gealarmeerd: groot onderzoek toont een scherpe toename van dementie bij met COVID gevaccineerde mensen


Mensen die een COVID-prik kregen, vertonen nu grote persoonlijkheidsveranderingen als gevolg van door vaccins veroorzaakte neurologische schade, waarschuwen experts

Ontvangers van de giftige mRNA-prikken ervaren nu grote persoonlijkheidsveranderingen die griezelig veel lijken op de negatieve bijwerkingen van een lobotomie. Tijdens een sessie van het International Crimes Investigative Committee (ICIC) eerder deze maand besprak een groep wetenschappers de kwestie van extreme persoonlijkheidsveranderingen die zijn voorgekomen bij mensen die de mRNA Covid-injecties kregen. Dcclothesline.com bericht: advocaat dr. Reiner … Meer lezen overMensen die een COVID-prik kregen, vertonen nu grote persoonlijkheidsveranderingen als gevolg van door vaccins veroorzaakte neurologische schade, waarschuwen experts

https://dissident.one/mensen-die-een-covid-prik-kregen-vertonen-nu-grote-persoonlijkheidsveranderingen-als-gevolg-van-door-vaccins-veroorzaakte-neurologische-schade-waarschuwen-experts

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...