dinsdag 3 september 2024

Bombshell onderzoek legt direct verband tussen plotselinge sterfgevallen en Covid-vaccinaties

     03/09/2024


Een alarmerend nieuw onderzoek heeft zojuist schokgolven door de wetenschappelijke gemeenschap gestuurd door een direct verband te onthullen tussen Covid mRNA-injecties en de wereldwijde toename van plotselinge sterfgevallen, schrijft Frank Bergman.

Een groep gerenommeerde onderzoekers publiceerde hun bevindingen van het schokkende onderzoek, dat een direct verband aantoont tussen de injecties en het stijgende aantal plotselinge sterfgevallen over de hele wereld.

Het onderzoek werd uitgevoerd door dr. Christof Kuhbandner, hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Regensburg  in Beieren, Duitsland, en wiskundige prof. Matthias Reitzner aan de Universiteit Osnabrück, een openbare onderzoeksuniversiteit in de stad Osnabrück in Nedersaksen.

In hun onderzoek ontdekten de topwetenschappers een direct verband tussen de stijgende oversterfte in Duitsland en Covid mRNA-injecties.

De gewaardeerde auteurs van het onderzoek luiden nu de noodklok over de verwoestende bijwerkingen van de prikken en roepen regeringen op om een ​​grondig onderzoek in te stellen naar de explosieve bevindingen.

Het pre-printartikel voor de studie heeft als titel “Differentiële toename van oversterfte in de Duitse deelstaten tijdens de COVID-19-pandemie.”

De Duitse academische onderzoekers wilden in eerste instantie de invloed van COVID-19 op de sterfte in de zestien Duitse deelstaten analyseren.

Tijdens de analyse ontdekten ze echter dat de Covid-‘vaccins’ zelf de oorzaak zijn van de toename van plotselinge sterfgevallen, en niet het virus.

Als onderdeel van het onderzoek schatten de twee de last van de COVID-19-pandemie afzonderlijk voor elke deelstaat door de staatspecifieke oversterfte te berekenen voor de drie pandemiejaren:

  • 04/2020-03/2021
  • 04/2021-03/2022
  • 04/2022-03/2023

Vervolgens onderzochten ze een aantal belangrijke staatsspecifieke grootheden om te bepalen in hoeverre deze samenhangen met de oversterfte.

Tot de onderzochte grootheden behoren aspecten die verband houden met de pandemie (sterkte van de maatregelen, COVID-19-infecties en vaccinatiegraad) en aspecten die niets met de pandemie te maken hebben, zoals gemiddelde leeftijd, bruto binnenlands product, armoedecijfers en het percentage mensen dat zorg nodig heeft.

Bij het schatten van de oversterfte vergeleken Kuhbandner en Reitzner per staat het waargenomen aantal totale sterfgevallen met het statistisch verwachte aantal totale sterfgevallen.

Het duo maakt gebruik van Duitse sterftecijfers en trends in levensduur, staatsspecifieke bevolkingstabellen en staatsfactoren om het verwachte aantal sterfgevallen te schatten.

De resultaten leveren voor elke federale staat afzonderlijke schattingen op voor het verwachte aantal sterfgevallen door alle oorzaken als er geen pandemie was geweest.

De Duitse wetenschappers ontdekten een variatie aan oversterfte in de deelstaat tijdens de COVID-19-pandemiejaren.

In alle Duitse deelstaten was de oversterfte in het eerste pandemiejaar gering.

In het tweede pandemiejaar steeg het aantal echter en in het derde jaar schoot het zelfs nog verder omhoog.

Dit ondanks de invoering van vrijwel universele vaccinatie in de Duitse samenleving.

De toename van het aantal sterfgevallen varieerde aanzienlijk tussen de deelstaten.

Wat betreft de covariaties met de onderzochte toestandsspecifieke grootheden, vestigen de auteurs onze aandacht op twee correlatiepatronen.

“In de eerste twee jaar van de pandemie, maar niet in het derde jaar, was er een sterke correlatie tussen oversterfte en het aantal gerapporteerde COVID-sterfgevallen, wat suggereert dat de verschillen in oversterfte die eerder in de pandemie werden waargenomen, te wijten zijn aan verschillen in de mate van blootstelling aan COVID-19”, schrijven ze in het artikel van de studie.

Kuhbandner en Reitzner stellen dat “dit de toename van de oversterfte in het tweede en derde pandemiejaar niet kan verklaren, omdat het aantal COVID-19-doden in bijna alle deelstaten is afgenomen in plaats van toegenomen.”

De auteurs waarschuwen door te benadrukken dat “de toename van de oversterfte een steeds sterkere positieve correlatie met de vaccinatiegraad van een deelstaat oplevert, die in het derde pandemische jaar een waarde van r = 0,85 bereikt, wat aangeeft dat de oversterfte sterker toenam naarmate de vaccinatiegraad in een deelstaat hoger was.

“Een analyse van doodgeboortes liet precies hetzelfde patroon zien.

“Er werd geen ander systematisch correlatiepatroon waargenomen.”

Met behulp van wat de auteurs omschrijven als een “state-of-the-art methode van actuariële wetenschap om de oversterfte in de deelstaten van Duitsland in de drie pandemische jaren (04/2020 tot 03/2023) te schatten”, ontdekten ze dat de geschatte oversterfte aanzienlijke variaties vertoonde tussen de deelstaten.

Na een verkennende analyse van verschillende belangrijke staatsspecifieke grootheden, onthullen de Duitse auteurs dat slechts twee grootheden een robuuste correlatie met de waargenomen oversterfte laten zien: COVID-19-sterfgevallen en de COVID-19-vaccinatiegraad.

Belangrijk is dat de oversterfte in het eerste en tweede pandemiejaar sterk correleerde met het gerapporteerde aantal doden en infecties; en in het tweede en derde pandemiejaar werd “een steeds sterkere relatie tussen oversterfte en de vaccinatiegraad waargenomen.”

Deze observatie, “in tegenstelling tot wat je zou verwachten bij een effectieve vaccinatie”, wijst op positieve in plaats van negatieve correlaties.

Of simpel gezegd: “hoe meer vaccinaties er in een federale staat worden toegediend, hoe groter de toename van de oversterfte.”

De auteurs stellen dat de specifieke correlatiebevinding synchroon loopt met eerdere correlatiebevindingen in het temporele domein.

Uit het onderzoek blijkt dat de oversterfte het hoogst is in de maanden met een hoog aantal vaccinaties.

De wetenschappers concluderen dat de sterk stijgende oversterfte in zowel de regio’s als in de tijdsintervallen waarin veel vaccinaties plaatsvonden, direct correlatief bewijs levert dat de vaccinaties een negatief in plaats van een positief effect hadden.

Helaas ondersteunen de huidige bevindingen andere genoemde zorgen over Covid mRNA-injecties.

De bevindingen van het onderzoek bevestigen het vermoeden dat de negatieve bijwerkingen van de injecties veel groter zijn dan de positieve effecten, aldus de Duitse auteurs.

Het artikel wacht momenteel op peer review voordat het wordt gepubliceerd, zodat het meer bewijskracht krijgt.

Bron: https://dissident.one/bombshell-onderzoek-legt-direct-verband-tussen-plotselinge-sterfgevallen-en-covid-vaccinaties 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...