dinsdag 3 september 2024

Amerikaanse marine KREUPEL door COVID-prikken – 17 ondersteuningsschepen uit de roulatie vanwege “post-COVID personeelsproblemen”

22

   U.S. Navy photo by Airman Ricardo J. Reyes / Wikimedia / (Public Domain)

Er zijn niet genoeg warme lichamen beschikbaar om de ondersteunings- en aanvullingsschepen van de Amerikaanse marine te bemannen, zegt U.S. Naval Institute News. En een van de redenen is het Wuhan coronavirus “vaccin”-mandaat dat veel militairen doodde of wegjoeg tijdens de “pandemie.”

Het plan is om 17 ondersteunings- en aanvullingsschepen van de marine op een zijspoor te zetten door ze in “uitgebreid onderhoud” te zetten en hun bemanningen over te plaatsen naar andere schepen. Hierdoor komen er tussen de 600 en 700 mariniers vrij die ingezet kunnen worden in de strijd om de oorlogen van het militair-industrieel complex te voeren, schrijft Ethan Huff.

Een aanhoudend gebrek aan gekwalificeerde mariniers om de schepen te bedienen heeft de marine in een lastig parket gebracht nu de VS troepen naar het Midden-Oosten stuurt om Israël te ondersteunen terwijl de omringende Arabische landen zich klaarmaken voor oorlog.

In de “force generation reset” van het Military Sealift Command zijn twee Lewis and Clark aanvullingsschepen, een vloot-oiler, een dozijn Spearhead-klasse Expeditionary Fast Transports (EPF) en twee expeditionaire marinebases geïdentificeerd die “uitgebreid onderhoud” zullen ondergaan om meer matrozen vrij te maken.

Amerikaanse marine noemt plan “the great reset”

Het plan, dat nog niet formeel is goedgekeurd door de marine, moet nog worden goedgekeurd door de Chief of Naval Operations Adm. Lisa Franchetti. Onheilspellend genoeg noemen ze het plan “the great reset.”

Franchetti behaalde haar bachelorgraad in journalistiek aan de Northwestern University en een mastergraad in organisatiemanagement aan de University of Phoenix.

Gepensioneerd MSC commandant Rear Adm. Michael Wettlaufer is degene die verantwoordelijk is voor het opleggen van de strenge “gangway up” COVID preventiemaatregelen die volgens USNI News sterk hebben bijgedragen aan de retentieproblemen van de marine.

“Tijdens COVID kwam niemand van het schip af, mariniers werden slecht behandeld en dus begonnen ze ontslag te nemen”, vertelde een gepensioneerde MSC marinier aan de media.

Sindsdien nemen “meer mariniers ontslag dan MSC nieuwe kan aannemen … Mensen zeggen ‘Ik moest ontslag nemen omdat het een vreselijke balans is tussen werk en privé. Ik kan niet naar zee en ook nog een gezin hebben, dus ik moet weg.”

Een andere voormalige MSC zeeman zei dat hoewel hij genoot van het varen met MSC, hij zich realiseerde dat het een slechte gok was om door te gaan nadat hij had gezien hoe zijn oudere collega’s te maken kregen met scheidingen en vervreemding van hun kinderen.

“Ik kan niet veel slechts zeggen over MSC, maar toen ik wegging, ging ik weg vanwege mijn familie,” zei hij.

Sal Mercogliano, een voormalig marineman van MSC en universitair hoofddocent geschiedenis aan de Campbell University, merkte op dat de aanhoudende retentieproblemen van de marine “in feite het resultaat zijn van jarenlange verwaarlozing en wanbeheer van hun strijdkrachten.”

“Ze branden zich gewoon door mensen heen,” zei hij.

Simpel gezegd is er bij MSC al zo lang sprake van wanbeheer dat toen de extreme COVID-maatregelen werden ingevoerd, de druppel eindelijk de emmer deed overlopen. Voor elke post op een MSC schip zijn er ongeveer 1,27 zeelieden om de posities in te vullen, wat gewoon niet vol te houden is.

“Als je 100 mensen op een schip moet hebben,” zei een voormalig MSC matroos. “Er zijn op elk moment maar 27 mensen meer aan wal om die bemanningsleden te rouleren.”

Met een dergelijke verhouding kan een matroos maar één maand per keer thuis zijn, terwijl hij vier maanden achter elkaar op zee moet blijven.

“Die rekensom werkt gewoon niet,” voegde hij eraan toe.

“Niemand is in staat om een gezond evenwicht te vinden tussen werk en privéleven en om van het schip af te komen en voldoende tijd te hebben om naar huis te gaan, tijd thuis met hun gezin door te brengen, verlof op te nemen en te zorgen voor medische verzorging [in dat tijdsbestek]. Er is zoveel training vereist van elke inkwartiering op de MSC om bekwaam te blijven met de vereisten en training van de marine en koopvaardij geloofsbrieven.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
Bron: https://www.frontnieuws.com/amerikaanse-marine-kreupel-door-covid-prikken-17-ondersteuningsschepen-uit-de-roulatie-vanwege-post-covid-personeelsproblemen/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...