dinsdag 3 september 2024

Raad eens wie zojuist op bezoek is geweest bij de stafchef van president Zelensky



Afgelopen week vond in Kiev een opmerkelijke ontmoeting plaats. Andriy Jermak, stafchef van president Zelensky, ontving daar niemand minder dan Alexander Soros, de zoon van globalist George Soros.

De baas van de Open Society Foundations (OSF) sprak in de Oekraïense hoofdstad over het sluiten van deals, plannen voor de economie en de wederopbouw van infrastructuur. Verder werd er gesproken over de bevroren Russische tegoeden en sancties tegen Rusland.

Op één na machtigste persoon

In 2019 stelde de Oekraïense krant Vesti een lijst samen van de 100 meest invloedrijke figuren in Oekraïne. En wiens naam kwam bovendrijven? Die van George Soros. Hij bleek de op één na machtigste persoon in Oekraïne, net achter president Zelensky.

Soros financiert tientallen politieke organisaties in Oekraïne en daarnaast genieten Oekraïense ministers zijn steun. De miljardair beïnvloedt al bijna 20 jaar de Oekraïense politiek.

Dat mogen wij niet weten

Eerder zei Jort Kelder: “Meneer Soros wil naar schaliegas gaan boren in Oekraïne en die is bezig het olie- en gasbedrijf van Oekraïne te kopen. Dat lezen wij niet in de Volkskrant of in het NRC Handelsblad, want dat mogen wij niet weten.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...