dinsdag 3 september 2024

Honderden artsen in advertentie in De Telegraaf: geen prik meer


Vandaag staat onderstaande advertentie van het Artsen Collectief in De Telegraaf. Bij dit collectief zijn honderden artsen aangesloten.

‘Er wordt weer opgeroepen voor een coronavaccinatie. De zoveelste. Het Artsen Collectief vindt dit onverantwoord. De negatieve veiligheidssignalen stapelen zich op. Veilig en effectief was gebaseerd op drijfzand. In Nederland overheerst stilzwijgen hierover. Terwijl in Duitsland juist een verwoede discussie gaande is,’ klinkt het.

De lezer wordt vervolgens doorverwezen naar de website nogeenprik.nl.

der

Pure marketing

Daar valt te lezen dat uit documenten van het Duitse RIVM is gebleken dat het spreken over de ‘epidemie van de ongevaccineerden’ pure marketing was, zonder wetenschappelijke grondslag.

Ook gaat het Artsen Collectief in op de ‘zeer matige bewijsvoering’ voor de veiligheid van de mRNA-coronavaccins voor zwangeren.

De organisatie wijst er verder op dat de medische literatuur vol staat met artikelen over de ernstige bijwerkingen die de vaccins veroorzaken.

Veiligheidssignalen

Het collectief noemt een aantal veiligheidssignalen, te weten de aanhoudende, zorgelijke oversterfte, de onverklaarde geboortedaling vanaf negen maanden na de start van de coronavaccinaties bij mensen in de vruchtbare leeftijd, myocarditis en pericarditis, menstruatiestoringen, ongebruikelijke reacties van het immuunsysteem, heftige ontstekingsreacties en auto-immuunziekten, DNA-verontreiniging en het aantreffen van mRNA-vaccins in navelstrengbloed.

De afgelopen jaren stuurde het Artsen Collectief regelmatig brieven naar overkoepelde artsenorganisaties over de gevaren van de coronavaccins. Hierop kreeg zij geen of inhoudsloze reacties.

Laag in kwaliteit

Er is verder nog een verwijzing naar het rapport van professor Ronald Meester en dr. Marc Jacobs. Zij schrijven: ‘veilig en effectief’ was zogenaamd ‘door de wetenschap bewezen’, maar de studies die dat ‘aantoonden’ waren laag in kwaliteit.

Hun conclusie: ‘Het ‘follow the science’-beleid rondom covid-19 was dus eigenlijk voornamelijk gebaseerd op drijfzand’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...