dinsdag 3 september 2024

Huiveringwekkend: Reiner Füllmich mocht zijn stervende moeder alleen op deze manier bezoeken


Maandagochtend is de moeder van advocaat Reiner Füllmich overleden. Hij had recentelijk nog een verzoek ingediend om zijn moeder te mogen bezoeken.

De gevangenisleiding stond dat toe, maar dan moest Füllmich wel met geboeide handen en voeten, en vergezeld door gewapende bewakers naar haar sterfbed.

Dat aanbod heeft hij niet geaccepteerd, weet journalist Djamila le Pair, die verslag doet van het strafproces tegen hem. Zo’n laatste schrikbeeld wilde hij zijn moeder besparen.

Bijna vier jaar gevangenisstraf geëist

Zijn advocaat heeft dezelfde dag bij de rechtbank een verzoek ingediend tot uitstel van de zitting, dat is ingewilligd. De volgende zitting is aanstaande vrijdag. Inmiddels zijn er al tientallen zittingen geweest.

De Duitse officier van justitie heeft drie jaar en negen maanden gevangenisstraf tegen Füllmich geëist.

Eerder zei Le Pair dat de politieke ontvoering van de advocaat een juridische rel zou moeten zijn. “Het stinkt aan alle kanten. Het is gewoon uitschakelen van een platform dat het heel goed deed.”

Represailles

Füllmich wordt door ex-collega’s beschuldigd van het onrechtmatig toe-eigenen van in totaal 700.000 euro. Om hem in Duitsland te kunnen berechten, ontvoerde de Duitse overheid hem vanuit Mexico.

Tijdens het in januari gestarte proces bleek uit op schrift gestelde leenverdragen dat het om rechtmatige leningen ging voor de duur van een jaar. Het geld werd in het huis van Füllmich in Duitsland gestoken, om het veilig te stellen tegen financiële represailles van de Duitse overheid.

Dringend geadviseerd

Hij nam deze maatregel nadat hij door een Amerikaanse journaliste dringend geadviseerd was om het geld uit de handen van een in toenemende mate censurerende en rekeningen blokkerende of confisquerende overheid te houden.

Gebleken is dat de Duitse geheime diensten zich in 2021 al tot doel hadden gesteld om Füllmich definitief politiek uit te schakelen. Op 9 oktober 2022 zou hij namens de nieuwe politieke partij Die Basis meedoen aan de verkiezingen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...