rsz politici gekocht corruptMet verbazing constateren de MSM dat het vertrouwen van de burger in de politiek nog steeds bijzonder laag is.

Net zoals bij de vaccinatiedoden doen de MSM alsof ze naar oorzaken zoeken, maar ook hier wordt de olifant in de woonkamer over het hoofd gezien.



Overal waar je kijkt in ons land zijn problemen en de bevolking is meer verdeeld dan ooit tevoren.

Men kijkt naar de politiek voor oplossingen en stemt iedere keer weer opnieuw in de hoop dat het dit keer toch echt wat anders gaat.

Iedere keer komt de burger bedrogen uit, want ongeacht wie of wat ze kiezen, de grotere agenda blijft gewoon doorgaan.

De burger blijft kaal geplukt worden in naam van de klimaatzwendel, het land wordt nog steeds overspoeld door vreemde culturen in het kader van het Kalergiplan, eigen inwoners kunnen fluiten naar betaalbare woonruimte en daarnaast wordt de burger steeds meer gedwongen richting digitaal identiteitsbewijs, gevolgd door digitale vaccinatiebewijzen.

Ondanks het feit dat nu bekend is dat Zelensky opdracht gaf om Nordstream 2 op te blazen, blijft onze nieuwe premier Schoof zijn onvoorwaardelijke steun uitspreken voor Oekraïne.

Niet zo vreemd dat in een dergelijk land mensen vertrouwen verliezen in de politiek.

Het vertrouwen in de politiek is nog altijd laag. Bijna de helft van de Nederlanders vindt dat de overheid onvoldoende naar burgers luistert en bijna 60 procent vindt dat de politiek ’onvoldoende opkomt voor mensen zoals zij’, blijkt uit een nieuw onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP).

Klaarblijkelijk was er een kleine opleving met de komst van het kabinet Schoof, maar dat is inmiddels ook al weer verwaterd.

In een artikel in de Telegraaf wordt vervolgens gezocht naar mogelijke oorzaken van het verlies van vertrouwen zoals de volgende:

Zo zouden politici meer het land in moeten gaan. Ook partijbijeenkomsten en inspraak zouden bijdragen aan meer vertrouwen. Bovendien zou duidelijker moeten blijken dat politici hebben moeten ’wikken en wegen’ om tot een besluit te komen. Sommige uitkomsten zijn voorspelbaar: mensen voelen zich meer gehoord als ze het eens zijn met de uitkomst, maar onwelgevallig beleid wordt wel beter geaccepteerd als burgers het idee hebben dat er in ieder geval goed is geluisterd.

Je ziet hier een herhaling van wat er gebeurt met de vaccinatiedoden.

Er wordt gekeken naar allerlei oorzaken waardoor al die oversterfte zou kunnen ontstaan, behalve naar de ‘coronavaccins’ als oorzaak.

Er wordt nu gekeken naar allerlei oorzaken van het dalend vertrouwen in de politiek, behalve naar het feit dat de meeste politici zijn gekocht en werken voor buitenlandse opdrachtgevers.

Hoe kunnen in hemelsnaam politici werken voor de belangen van de kiezer als ze als trouwe schoothondjes iedere keer weer opduiken in plaatsen als Davos om zich daar te laten hersenspoelen door Schwab en consorten?

We zien nu meer en meer hoe de politiek volledig wordt gecontroleerd door bepaalde lobbygroepen en landen zoals Amerika en Nederland al lang geen zelfstandige landen meer zijn.

Zolang wordt toegestaan dat politici lid zijn van allerlei clubjes en geheime genootschappen kan je er vergif op innemen dat ze niet voor de belangen van de burger werken.

Ze zijn er zelfs trots op dat ze via clubs als het WEF landen volledig hebben kunnen infiltreren en overnemen.

Hoe kan dan een Nederlandse burger ooit vertrouwen hebben in de politiek?
 
0:19
0:44 / 0:57

Tot zolang Nederlandse politici zich naar hartenlust kunnen laten inpakken via allerlei clubs en organisaties blijft het parlement voorlopig onze grootste vijand.