rsz televisie kan ook nuttig zijnOm werkelijk een idee te krijgen van hoe erg het is gesteld met de bijwerkingen van het ‘coronavaccin’ moeten wij het voorbeeld van Japan volgen.

Daar werd in een programma op nationale televisie aan mensen de gelegenheid geboden om te reageren als ze nare bijwerkingen hadden ondervonden.



Hieronder een verhaal zoals zich dat onlangs afspeelde in Japan.

Ook daar in het begin de bekende verhalen over de fantastisch werkende coronaprikken, maar nu, een paar jaar later, is de stemming volledig omgeslagen.

Men jubelt niet langer over de werking van de ‘coronavaccins’, want het is bij een groot deel van de bevolking eindelijk ingezonken dat dit middel hele akelige bijwerkingen oplevert.

En zo gebeurde het volgende:

Japanse burgers waren geschokt op de ochtend van 28 augustus toen hun grootste nationale omroep, NHK, besloot om een speciaal programma over het COVID-19 vaccin uit te zenden.

Dit programma belichtte ervaringen uit het echte leven van mensen die ernstige bijwerkingen hadden ondervonden. De uitzending leidde tot dat meer dan 2000 reacties vanuit het publiek.

In een verrassende wending van de gebeurtenissen heeft de populaire ochtendshow van NHK, Asaichi, een moedige stap genomen. De show, die ooit twijfels over de veiligheid van vaccins wegwuifde, richtte zich onlangs op de uitdagingen en realiteiten van mensen die getroffen zijn door bijwerkingen van mRNA-experimentele vaccins.

Deze verandering in houding markeert een cruciale ommekeer in het voortdurende nationale gesprek over de veiligheid en transparantie van het experimentele mRNA.

De nieuwe focus van het programma werd weerspiegeld in de onverwachte golf van betrokkenheid van kijkers. “We hebben vandaag meer dan 2000 berichten van kijkers ontvangen. Hartelijk dank,” kondigde de presentator aan, een teken van wijdverspreide publieke interesse en bezorgdheid.

Eén angstaanjagend bericht kwam van een kijker die zijn worsteling na de derde vaccinatiedosis beschreef: “Mijn hoofdpijn werd hevig. Hoewel ze sinds het begin minder werden, houden de symptomen al meer dan twee jaar aan. Het is nu tweeënhalf jaar van bijwerkingen na de vaccins.”

De frustratie over de bureaucratische hindernissen bij het zoeken naar verlichting was duidelijk: “Het is moeilijk om documenten op te halen vanwege mijn pijn in mijn been, dus ik wil dringend dat het proces zo snel mogelijk wordt vereenvoudigd.”

Een andere kijker vertelde over een diep persoonlijk drama: “Vlak na de vaccinatie kreeg mijn moeder een ernstige ziekte en overleed.” Hun verhaal ging niet alleen over een persoonlijk verlies, maar ook over de sociale gevolgen van het in twijfel trekken van de bijwerkingen van vaccins. “In de periode dat ik sollicitatiedocumenten verzamelde na de ziekte en het overlijden van mijn moeder, werd ik herhaaldelijk geconfronteerd met harteloze opmerkingen, alleen omdat ik het vaccin in twijfel trok.”

Misu uit de prefectuur Ibaraki, een voormalige gezondheidswerker van in de 40, deelde in de show ook haar voortdurende strijd. Sinds ze haar derde dosis heeft gekregen, worstelt ze met “pijn en gevoelloosheid in de gevaccineerde arm, vermoeidheid en andere symptomen”. Misu's pleidooi was eenvoudig maar diepgaand: “Ik hoop dat de overheid en de media hier goed over berichten. Er gaan stemmen op om het bewustzijn te vergroten over het lijden dat wordt veroorzaakt door bijwerkingen.”

Dit item op NHK's Asaichi heeft niet alleen de aandacht gevestigd op individuele problemen, maar ook op een breder maatschappelijk probleem: de moeilijkheid om openlijk te praten over de bijwerkingen van vaccins zonder dat er weerstand ontstaat. Het is een oproep aan de samenleving om een omgeving te creëren waarin het delen van dergelijke ervaringen niet leidt tot een oordeel, maar juist tot begrip en empathie.

Twee dagen na de nationale uitzending kwam de Japanse minister van Volksgezondheid, Keizō Takemi, met een onverwachte verklaring: “Wat betreft de vraag of gezondheidsschade door het COVID-19 vaccin een door medicijnen veroorzaakt letsel is, is ons antwoord op dit moment dat we ons willen onthouden van commentaar.”

Het lijkt erop dat ze niet langer zeggen dat het 100% veilig en effectief is!
En zo zie je hoe ze bij ons televisie gebruiken om informatie weg te houden van het publiek.

Wanneer zal een dergelijk programma bij ons worden uitgezonden?

Een programma dat het land voorgoed wakker zal schudden.