maandag 2 september 2024

Topdeskundige waarschuwt voor ‘ongekende’ wereldwijde sterftegolf onder Covid-gevaccineerden

30/08/2024

Een wereldberoemde onderzoeker heeft een huiveringwekkende waarschuwing afgegeven aan het publiek nadat hij overheidsdatabases had geanalyseerd die de “ongekende” toename van sterfgevallen onder degenen die een Covid mRNA-injectie hebben gekregen, aan het licht brachten.

MIT-computerwetenschapper Steve Kirsch, de uitvinder van de optische muis, sloeg alarm tijdens een interview met Alex Jones op Infowars.

Kirsch, een gevierd data-expert en oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF), gaf de waarschuwing uit nadat hij de nationale databases over overtollige sterfgevallen in Tsjechië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en verschillende Europese landen had bestudeerd, meldt Slay News.

Volgens Kirsch bevestigt de database eerdere onderzoeken en waarschuwingen van deskundigen dat Covid-mRNA-injecties overal ter wereld jonge, gezonde mensen in duizelingwekkende aantallen doden.

Kirsch merkt op dat het aantal jongeren dat sterft aan ernstige kanker en hartstilstand enorm is gestegen.

Hij vertelde verder dat hij voor zijn onderzoek met talloze artsen heeft gesproken over wat zij met eigen ogen bij hun patiënten zien.

Kirsch onthulde dat artsen waarschuwen dat ze nu regelmatig aandoeningen zien die ‘eenmalig in een mensenleven’ voorkomen bij jonge, gezonde patiënten.

Hij zei dat de artsen ‘weten dat het het vaccin is’ dat hun patiënten doodt.

De artsen leggen uit dat hun patiënten ‘helemaal geen gezondheidsproblemen hebben, geen kanker, geen enkel teken van wat dan ook.

“Twee maanden later zitten ze in stadium 4 van kanker.

“Dit wordt turbokanker genoemd, omdat het vóór de vaccinaties in principe niet aanwezig is en binnen een maand in stadium 4 verandert… kanker.

“Het zijn dus de turbokankers en de hartproblemen… of beroertes… die mensen doden.”

Hij vervolgde met de mededeling dat artsen nu patiënten zien die lijden aan meerdere dodelijke bijwerkingen en het ‘vaccin’ krijgen.

“De dokter met wie ik gisteravond sprak, zei dat hij een patiënt had die zowel een turbokanker had als een hartstilstand had gehad”, legt Kirsch uit.

“Dit zijn dus twee zeer onwaarschijnlijke gebeurtenissen, die zich kunnen voordoen bij iemand die jong en gezond is.

“[De dokter] zei dat deze persoon… vier van deze aandoeningen had, terwijl het uiterst zeldzaam zou zijn om iemand te vinden met slechts één van deze aandoeningen.”

“Dat geeft je een idee van hoe verwoestend deze injecties zijn geweest”, merkte Kirsch op.

Later in het interview gaf Kirsch de federale overheid de schuld voor het opdringen van Covid mRNA-vaccinaties aan het publiek.

Hij merkte op dat de Democratische presidentskandidaat Kamala Harris momenteel een Covid-‘vaccinatie’-mandaat heeft voor al haar campagnemedewerkers.

Kirsch suggereert dat dit de agenda is die de Amerikaanse bevolking kan verwachten als Harris de verkiezingen in november wint.

Hij omschreef de drang van de Democraten om vaccins te implementeren als ‘draconisch’.

KIJK:

Jones beschreef Kirsch als een “onbezongen held” die de “Covid-machtsgreep” aan de kaak heeft gesteld.

“Deze man heeft echt hard gevochten”, merkte Jones op.

Kirsch was verschenen bij Infowars om de “enorme ontwikkelingen” te bespreken die volgden op zijn beoordeling van overheidsdatabases uit de Tsjechische Republiek en Nieuw-Zeeland.

VOLLEDIGE VIDEO:


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/topdeskundige-waarschuwt-voor-ongekende-wereldwijde-sterftegolf-onder-covid-gevaccineerden

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...