rsz weg vluchten uit nederlandVroeger was er keus genoeg als je het zat was in dit land en je wilde verhuizen naar een ander land.

Als je dat doet om je vrijheid van meningsuiting te houden, dan wordt dat echter steeds moeilijker.


Het is en blijft een spel waarbij eigenlijk al de troefkaarten in handen zijn van de satanische sekte.

Zij beschikken over de media en dat is inclusief de sociale media.

Het maakt niet uit welk poppetje bij welk sociaal mediabedrijf op de voorgrond treedt, uiteindelijk staan ze allemaal onder controle van Tel Aviv. Daarom hebben we ook onlangs de show gezien rondom de arrestatie van Pavel Durov, de oprichter van Telegram.

Naast Telegram hebben we het tweede grote sociaal medium dat claimt vrijheid van meningsuiting toe te staan en dat is X van Netanyahu’s vriend Elon Musk.

Ogenschijnlijk heeft dit platform het nu moeilijk omdat het is verbannen in Brazilië. Dit omdat Musk weigert akkoord te gaan met de eisen zoals die door de Braziliaanse autoriteiten worden gesteld.

Het Braziliaanse Hooggerechtshof heeft opgedragen X in het land te blokkeren. Een van de opperrechters van het land, Alexandre de Moraes, legde de maatregel op nadat X-baas Elon Musk weigerde om een juridische vertegenwoordiger aan te stellen. Musk weigert al maandenlang het rechterlijke bevel op te volgen om op te treden tegen de verspreiding van haat en fake news. De Moraes wil dat hij een vertegenwoordiger aanstelt om X in Brazilië aansprakelijk te kunnen stellen.

Nu zullen mensen proberen via VPN dit verbod om te omzeilen, maar als je dan wordt gesnapt kan je een boete tegemoet zien van zo’n 8.000 euro.

In de praktijk betekent dit dat miljoenen Brazilianen van het ene op het andere moment geen gebruik meer kunnen maken van X.

Musk stapt naar de rechter, maar voorlopig zitten de inwoners van Brazilië zonder X en of dit ooit nog wordt hersteld is nog maar de vraag.

Maar, je zal Nederland zijn ontvlucht vanwege het feit dat ook wij steeds meer met draconische cencuurwetten te maken krijgen.

En je zal dan vluchten naar Brazilië omdat je denkt daar wel te beschikken over vrijheid van meningsuiting.

Iemand die zich in die situatie bevindt is Dr. Simon Goddek en hij is niet blij.
De grote vraag is natuurlijk waar hij naar toe kan en wat dan de kansen zijn dat daar over korte tijd gebeurt wat er nu in Brazilië gebeurt.

Want zo groot is de macht van de sekte. Bijna ieder land ter wereld danst naar de pijpen van deze satanische elementen.

Via al hun organisaties zoals de vrijmetselarij, het WEF, de Bilderberg, het zionisme en de staat Israël om maar enkele van hun werktuigen te noemen.

Ze zijn werkelijk overal geïnfiltreerd en spelen de baas in zo goed als ieder ‘vrij land’.

Landen zoals Amerika en Nederland zijn dan ook al lang geen vrije landen meer, maar provincies die volledig worden gerund door Tel Aviv.

Hun vertegenwoordigers worden steeds brutaler, want ze zien in de praktijk dat ze overal mee wegkomen. Via medewerkers zoals Musk krijgt de wereld eerst te maken met Starlink, een leger aan satellieten dat er voor moet zorgen dat men ook tot in de verste uithoeken kan beschikken over internet.

Als dan de wereld eenmaal de beschikking heeft over internet en vervolgens massaal gebruik maakt van diensten zoals Telegram of X, dan is het natuurlijk relatief simpel om in grijpen.

Simon Goddek gaat op zoek naar weer een ander land omdat hij denkt daar wel vrij te zijn.

Misschien is het ook een optie van in plaats van te vluchten ervoor te zorgen dat wij ons eigen land weer zelf onder controle krijgen.