rsz geplande new world orderDag in dag uit horen wij rampverhalen over de opwarming van de aarde en stijgende zeespiegels.

En daarom moeten we allemaal elektrisch rijden want zo kunnen ook wij ons steentje bijdragen, of misschien toch niet?

Als je volledige controle hebt over de MSM, dan kan je heel selectief zijn in welke berichten je wel of niet gaat brengen.

Hebben we een keer een mooie zomerse dag, dan is er al snel sprake van een waarschuwingscode geel of oranje, omdat er eind van de dag mogelijk een onweersbui ontstaat.

Hele stukken verschijnen in de kranten, niet alleen met waarschuwingen, maar vooral met berichten die de burger er bewust van moet maken dat de mens heeft gezorgd voor de klimaatopwarming op aarde.

Het gevolg is dan ook dat je het volgende bericht niet bij de MSM ziet langskomen.
Misschien krijgen we wel te maken met een heel koude periode in plaats van opwarming van de aarde.

Maar, ondanks dat worden er werkelijk vermogens uitgegeven aan het kopen van grote zware elektrische auto’s met enorme batterijen.

Dit omdat het zou meehelpen om de temperaturen op aarde terug te dringen.

En dan nu de werkelijkheid.
Overal waar je kijkt worden die accu’s een enorm probleem en zal toekomstige generaties heel wat hoofdbrekens zal bezorgen.

Wij zitten daar niet zo mee als maatschappij, want na ons de zondvloed.
Het heeft allemaal niets met de opwarming van de aarde te maken, maar alles met de nieuwe maatschappij die ze voor ons hebben gepland.

Iemand die daar ook voor waarschuwt is de journalist Alex Newman:

“Het gaat niet om de opwarming van de aarde..”

Journalist Alex Newman vestigt de aandacht op een VN-rapport uit 2013 waarin wordt verklaard dat vlees, kip en traditionele landbouw “niet duurzaam” zijn en dat er een “grote propagandacampagne” nodig is om mensen ervan te overtuigen in plaats daarvan insecten te eten.

“Dus hoe gaan ze mensen insecten laten eten? Nou, een combinatie van propaganda, kinderen indoctrineren en je heel erg hongerig maken.”

“Het doel, mensen, is niet om de planeet te redden. Het gaat niet over opwarming van de aarde. Het gaat niet om duurzame ontwikkeling. Het gaat over het onderwerpen van de mensheid.”

“Ze willen kleine en middelgrote producenten uitroeien en de controle over voedsel centraliseren in de handen van megacorporaties die samenwerken met megaregeringen.”

“Ze willen de bevolking naar de megasteden verplaatsen en uiteindelijk deze Grote Reset teweegbrengen en wat zij de Nieuwe Wereldorde noemen.”