rsz nederlander dom goedgelovigSoms vraag je je af of de mensheid werkelijk met oogkleppen op loopt en alleen hoort wat het wil horen.

Dat dit misschien de reden is dat onder onze ogen één van de ergste misdaden uit de recente geschiedenis kan plaatsvinden.

Er zijn maar heel weinig mensen op deze aarde die zich afvragen hoe het kan dat een land als Israël de meest afgrijselijke misdaden aan de lopende band kan plegen zonder dat dit ooit gevolgen heeft.

En als het al gevolgen heeft, dan zijn dat nadelige gevolgen voor degene die kritiek op Israël heeft.

Hoe kan het dat een land zoveel macht heeft?

Hoe kan het dat Israël niet alleen ongestraft in Gaza genocide pleegt, maar ook heel druk bezig is om op de Westerlijke Jordaanoever precies hetzelfde te doen?

Hoe ze ongestoord Palestijnen kunnen doden, verdrijven, martelen, uit hun huizen verdrijven alsof het een soort ongedierte betreft?

Terwijl de helft van de wereld niet is geinteresseerd en de andere helft van de wereld naar Gaza kijkt, is Israël druk bezig met de Westelijke Jordaanoever in bezit te nemen.
Om de Westoever verder te destabiliseren geeft Israël Amerikaanse M-16 geweren aan jonge leden van criminele bendes.
Israël kan dat allemaal doen, omdat dit een land is dat is opgericht en toebehoort aan de satanische sekte.

De sekte heeft Israël in haar macht, net zoals de vrijmetselarij, de WEF, het zionisme, alle grote bedrijven zoals Blackrock en het systeem van centrale banken.

Aangezien je van een satanische sekte geen mededogen hoeft te verwachten zo hoef je dat als Palestijn ook niet te verwachten van Israël.

Dan voert Israël zogenaamd oorlog tegen Hamas, oftewel oorlog tegen zichzelf.

Hoe dat precies werkt wordt haarfijn uitgelegd door David Icke die het volgende schrijft:

Als iemand nog bewijs nodig heeft dat het Hamasleiderschap uit QATAR heult met Israël - hier is het.

De sekte-regering van Israël en de sekte-leiding van Hamas hebben beide ingestemd met een pauze in het afslachten van Gaza-kinderen zodat ze kunnen worden 'ingeënt tegen polio' door de sekte-wereldgezondheidsorganisatie die wordt geleid door Bill Gates namens de bedenkers van de WHO, de Rockefellers.

Moeten we geloven dat de 'leiders' van Hamas, een organisatie die door Israël in het leven is geroepen, zo hersendood zijn dat ze toestaan dat dezelfde macht die Gazaanse kinderen bombardeert, hen 'vaccineert' omdat 'ze om de kinderen geven'?

Het is krankzinnig. Hamas was natuurlijk helemaal voor het namaakvaccin 'Covid' voor Gazanen.

Het 'leiderschap' van Hamas veroordeelt de massamoord van Israël in Gaza, terwijl ze, toen ze op 7 oktober van Israël toestemming kregen om het hek te doorbreken, hadden kunnen weten wat de gevolgen zouden zijn voor burgers en kinderen in Gaza. We hebben het keer op keer gezien in reactie op de raketten die Hamas op Israël afvuurde.

Wat dacht het 'leiderschap' van Hamas, dat in luxe in QATAR leeft, dat er zou gebeuren na wat zij bevolen hadden in de aanval op Israëlische burgers? Het was duidelijk wat er ging gebeuren en wat de Israëlische regering als excuus zocht.

Waarom is Qatar, bondgenoot van het Westen en gecontroleerd door de sekte zoals al deze Arabische nep 'royals' zoals Saoedi-Arabië, niet gesanctioneerd. Waarom zijn ze niet het doelwit van Israël en zijn bondgenoten voor het huisvesten van de Hamasleiding in hotels in de buurt van de Al-Udaid luchtmachtbasis, de thuisbasis van het Amerikaanse militaire Central Command (CENTCOM) in het Midden-Oosten?

Qatar is inderdaad door het Witte Huis aangewezen als een 'belangrijke niet-NAVO bondgenoot' van de Verenigde Staten.

Al deze vragen kunnen beantwoord worden als je ziet dat de Israëlische regering en het Hamas 'leiderschap' in hetzelfde sekte 'team' zitten.

Gaza en de Israëlische burgers moeten zich realiseren dat ze allebei bespeeld worden door dezelfde macht die de Israëlische regering, het Hamas 'leiderschap', de Verenigde Staten, Europa, de NAVO, Qatar, Saoedi-Arabië, de VAE, de hele verdomde boel controleert.

Totdat dat kwartje valt, kan er niets veranderen omdat twee burgerbevolkingen, die door dezelfde kwaadaardige kracht worden gecontroleerd, tegen elkaar worden uitgespeeld.

De sekte haat jullie allebei - Arabieren en Joden - en dat is het spel dat bijna niemand kan zien.