donderdag 10 oktober 2024

Covid-vaccins veroorzaken dodelijke cytokinestormen en anafylaxie – Studie

10/10/2024

Schokkend genoeg stelden de onderzoekers dat sterfgevallen door gentherapie-injecties met Covid het vaakst binnen een dag na de injectie plaatsvinden.

Uit een onderzoek dat op 1 oktober werd gepubliceerd, bleek dat cytokinestormen (een overreactie van het immuunsysteem) en anafylaxie (een allergische reactie op een antigeen) die door het mRNA-Covid-vaccin worden veroorzaakt, pathologisch zijn, schrijft Sean Miller.

“Acute bijwerkingen van COVID-19 mRNA-vaccins zijn een grote zorg, aangezien autopsierapporten aangeven dat sterfgevallen het vaakst voorkomen op dezelfde dag van of één dag na vaccinatie. Deze acute reacties kunnen het gevolg zijn van cytokinestormen die worden veroorzaakt door lipidenanodeeltjes (LNP’s) en anafylaxie die wordt veroorzaakt door polyethyleenglycol (PEG), die beide essentiële bestanddelen zijn van de mRNA-LNP-vaccins”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

De onderzoekers hebben de pathologie van de dodelijke Covid-injecties en de schade die ze veroorzaken verder uitgewerkt.

“Kounis-syndroom, waarbij anafylaxie acuut coronair syndroom (ACS) triggert, kan ook verantwoordelijk zijn voor deze cardiovasculaire gebeurtenissen. Bovendien omvatten COVID-19 mRNA-LNP-vaccins adjuvantia, zoals LNP’s, die ontstekingscytokinen triggeren, waaronder interleukine (IL)-1β en IL-6. Deze vaccins produceren ook spike-eiwitten die de afgifte van ontstekingscytokinen vergemakkelijken. Daarnaast speelt histamine die vrijkomt uit mastocyten tijdens allergische reacties een cruciale rol bij de uitscheiding van IL-6, wat de ontstekingsreacties versterkt. In het licht van deze gebeurtenissen is vroegtijdige vermindering van IL-1β en IL-6 noodzakelijk voor het beheer van cytokinestormen na een vaccinatie, ACS en myocarditis,” aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

De onderzoekers maakten ook een stroomdiagram waarin het dodelijke traject van vaccinatie tot cytokinestorm werd weergegeven.

Interessant genoeg gingen de onderzoekers zelfs zo ver om te stellen dat de aankomende ‘replicon’-saRNA-exotische technologie-injecties deze aandoening ook kunnen veroorzaken.

“De aankomende zelfversterkende COVID-19 mRNA-LNP-vaccins bevatten ook LNP’s. Aangezien deze vaccins een cytokinestorm en allergische reacties na vaccinatie kunnen veroorzak en, is het cruciaal om corticosteroïden te overwegen en IL-6-niveaus te meten voor effectief management”, aldus de studie

 in het gedeelte ‘Abstract’.

De nieuwe saRNA-gentherapie-injecties werden verder uitgewerkt wat betreft hun werkingsmechanismen vergeleken met de mRNA-exotische technologie-gentherapieën.

“Interessant genoeg werd in 2024 in Japan een zelfversterkend mRNA (sa-mRNA) vaccin goedgekeurd. Een sa-mRNA vaccin functioneert door zowel het doelantigeen te coderen, meestal het SARS-CoV-2 spike-eiwit, als een enzym genaamd replicase. Het mRNA in het vaccin instrueert de cellen om het initiële spike-eiwit te produceren. Vervolgens vervult replicase, of RNA-afhankelijke RNA-polymerase, een cruciale rol door het mRNA in staat te stellen om meerdere keren te repliceren binnen de getransfecteerde cellen. Deze amplificatie verhoogt de spike-eiwitproductie, waardoor een kleinere initiële dosis mRNA een robuuste immuunrespons kan veroorzaken, wat de efficiëntie van het vaccin versterkt [ 88 ]. Omdat het sa-mRNA vaccin LNP’s gebruikt, zijn soortgelijke voorzorgsmaatregelen nodig vanwege het risico op cytokine-afgifte die wordt veroorzaakt door LNP’s, het spike-eiwit en mRNA,” aldus de studie in het gedeelte ‘Discussie’.

De onderzoekers gaven ook informatie over mogelijke behandelingen voor mensen die last hebben van deze bijwerkingen.

“Corticosteroïden kunnen ontstekingscytokinen beperken en allergische reacties verzachten, terwijl colchicine, bekend om zijn IL-1β-verminderende vermogens, ook effectief zou kunnen blijken. Het anti-IL-6-antilichaam tocilizumab vertoont ook een veelbelovende behandeling van cytokine-releasesyndroom. Naast zijn betekenis voor de behandeling van anafylaxie, kan epinefrine coronaire arteriespasmen en myocardischemie veroorzaken bij het Kounis-syndroom, waardoor een nauwkeurige diagnose essentieel is”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/covid-vaccins-veroorzaken-dodelijke-cytokinestormen-en-anafylaxie-studie

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...