donderdag 10 oktober 2024

Meer ziektes van Alzheimer sinds de vaccinatiecampagne van Corona

 

7. Oktober 2024 von Dr. Peter F. Mayer 3,8 minuten leestijd

In de afgelopen twee jaar hebben verschillende onderzoeken een verband aangetoond tussen vaccinatie tegen corona en de ontwikkeling van neurologische complicaties bij verschillende soorten hersendisfunctie, waaronder de ziekte van Alzheimer. TKP heeft gerapporteerd.

De meest recente van deze onderzoeken door Roh J.H. et al Een mogelijk verband tussen COVID-19-vaccinatie en ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer (Raw JH, Jung I, Suh Y, Kim MH. Een mogelijk verband tussen COVID-19-vaccinatie en de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer). Werd eerder dit jaar gepubliceerd in het Britse medische tijdschrift QJM: An International Journal of Medicine gepubliceerd. Onderzoekers onderzochten de relatie tussen COVID-vaccinatie en het begin van de ziekte van Alzheimer (AD) en het voorbereidende stadium, milde cognitieve stoornissen (MCI).

Het retrospectieve cohortonderzoek in QJM werd uitgevoerd door onderzoekers van het Korea University College of Medicine in Seoul, Zuid-Korea. Ze gebruikte gegevens van de Korean National Health Insurance Service (NHIS) van 558.087 mensen en analyseerde gegevens van een 50 procent willekeurige steekproef van stadsbewoners van 65 jaar en ouder.

Verhoogde incidentie van de ziekte van Alzheimer bij mensen die mRNA-vaccinaties krijgen

Volgens de onderzoekers die het grote onderzoek hebben uitgevoerd, werden de deelnemers onderverdeeld in gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen:

Deelnemers werden onderverdeeld in gevaccineerde en niet-gevaccineerde groepen, met vaccinaties zoals mRNA- en cDNA-vaccins. De studie was gericht op de incidentie van de ziekte van Alzheimer na vaccinatie en MCI zoals bepaald door ICD-10-codes en gebruikte multivariabele logistieke en Cox-regressieanalyses. Patiënten met vasculaire dementie of de ziekte van Parkinson dienden als controle.

De onderzoekers vonden een verhoogde incidentie van Alzheimer en MCI na vaccinatie bij degenen die corona-vaccinaties kregen, maar vooral bij degenen die mRNA-vaccinaties kregen. Ze ontdekten dat de groep die de mRNA-vaccinaties ontving een „significant “ hogere incidentie van Alzheimer (odds ratio van 1.225) en MCI (odds ratio van 2.377) had in vergelijking met de niet-gevaccineerde groep.

Voorkomen van Alzheimer in verband met SARS-CoV-2-infecties en corona-vaccinaties

Op basis van hun onderzoek concludeerden de onderzoekers dat „voorlopig bewijs een mogelijk verband suggereert tussen COVID-19-vaccinatie “ en hogere percentages van Alzheimer en MCI en dat dit „verder onderzoek “ rechtvaardigt tot „de relatie tussen vaccin-geïnduceerde immuunreacties en neurodegeneratieve processen om “ te verduidelijken. Ze benadrukten de noodzaak van „continue monitoring en onderzoek van de neurologische effecten op lange termijn van de vaccins “.

Klinische artsen en pathologen hebben het begin van de ziekte van Alzheimer waargenomen bij verschillende patiënten, waaronder jongvolwassenen, na infectie met het SARS-CoV-2-virus, maar ook na COVID-vaccinatie. In een artikel in het tijdschrift Nieuwe medische ik zal dat voor die tijd opmerken:

Virale infectie met SARS-CoV-2 of zelfs een anti-Covid-19-vaccinatie leidt tot een disfunctie van het RAS (renine-angiotensinesysteem) via een overmaat aan het hormoon angiotensine-2, dat normaal gesproken wordt veroorzaakt door de receptor ECA2 (angiotensine- 2 converterend enzym), waaraan het virus of vaccin spike-eiwit bindt en de „schadelijke “ overactivering van de AT1R-receptor van de RAS, de oorsprong van Covid-19-ziekten.

De overactiveerde AT1 R-receptor is hypotensief, wat betekent dat het arteriële hypertensie veroorzaakt. Dit beïnvloedt de hersenfunctie. Arteriële hypertensie werd geïdentificeerd als een significante risicofactor voor milde tot ernstige neurodegeneratieve ziekten zoals dementie en de ziekte van Alzheimer.

Bijwerkingen geassocieerd met een reeks hersenprestatiestoornissen

In andere onderzoeken die een verband hebben aangetoond tussen corona-injecties en neurologische bijwerkingen, onderzochten onderzoekers gevallen van cerebrale veneuze trombose bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd, verlamming van Bell, transversale myelitis, acute verspreide encefalomyelitis en Guillain-Barre-syndroom (GBS) die optraden na COVID-injecties.

Een studie uitgevoerd in de Handelsmagazine Hersenen, gedrag en immuniteit – Gezondheid gepubliceerd in 2022, richtte het zich op „cognitieve stoornissen en geheugenstoornis “ na toediening van het Covishield-vaccin van AstraZeneca / Oxford University. In deze studie concludeerden de onderzoekers:

Het optreden van acute cognitieve stoornissen en geheugenstoornissen kan een andere complicatie zijn waarvoor artsen en neurologen moeten worden gewaarschuwd, hoewel er steeds meer onderzoeken nodig zijn om te bepalen of geheugenstoornis al dan niet gebruikelijk is na vaccinatie.2

De studie beveelt aan om COVID-vaccinaties te blijven volgen en „beschrijft de bijwerkingen die ermee verband houden “ tot „het veiligheidsprofiel verbeteren en het vertrouwen van het publiek “ vergroten.

Afbeelding van Gerd Altmann verder Pixabay


Ons werk wordt gefinancierd door donaties – waar we om vragen Ondersteuning.

Volg TKP Telegram of GETTR en abonneer u op onze nieuwsbrief.


Verbinding tussen de ziekte van Alzheimer en vaccinatie tegen corona

Stom als brood – hoe koolhydraten de hersenen beschadigen en de ziekte van Alzheimer bevorderen

Ernstige neurologische aandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer veroorzaakt door mRNA-vaccins

Vaak ziekte dementie?

Bron: https://tkp.at/2024/10/07/mehr-alzheimer-krankheiten-seit-corona-imfpkampagne/

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...