donderdag 10 oktober 2024

‘Deze orkanen worden BEHEERST, we hebben het bewijs’


Orkaan Milton heeft een spoor van verwoesting achtergelaten in de Amerikaanse staat Florida. Er vielen meerdere doden door tornado’s en in veel gemeenschappen zijn hulpdiensten volop bezig met de overlast door de harde wind, stormvloed en aanhoudende regenval.

Florida en omliggende staten zijn nog herstellende van orkaan Helene, die pas twee weken geleden over het gebied raasde.

Terwijl de VS worden getroffen door de ene na de andere orkaan, laait de discussie over weersbeïnvloeding weer op.

Cloud seeding

Meer dan 50 landen gebruiken cloud seeding en geo-engineering om het weer te veranderen. Dit is bewezen in talloze wetenschappelijke studies.

Tijdens de Vietnamoorlog gebruikte het Amerikaanse ministerie van Defensie cloud seeding om het moessonseizoen te verlengen.

De Amerikaanse meteorologische dienst NOAA erkent dat cloud seeding wordt gebruikt om regen op te wekken.

Bedreiging

Robert F. Kennedy Jr., die zich heeft aangesloten bij Trump, heeft gewaarschuwd dat het World Economic Forum en Bill Gates geo-engineering ‘hebben gekaapt’. Overal ter wereld financiert Gates projecten.

“Die verergeren het probleem, waarna ze ons een ‘oplossing’ bieden,” aldus Kennedy. En die oplossing is dat ze meer controle willen.

“Geo-engineering vormt een bedreiging,” waarschuwde hij.

Bekijk het gesprek dat Kennedy had met Dane Wigington van Geoengineering Watch:

HAARP

Veroorzaakt weerbeheersing krachtigere stormen? Is dit het gevolg van cloud seeding? In 1992 zei David Walker van de Amerikaanse luchtmacht dat HAARP is ontworpen om ‘de ionosfeer te beheersen’.


Wigington zei in gesprek met Clayton Morris van Redacted dat orkanen zoals Helene en Milton worden beheerst en dat hij daar bewijs voor heeft.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...