dinsdag 15 oktober 2024

De “dagen van Bill Gates zijn geteld,” zeggen Japanse wetenschappers na de vondst van abortusmedicijnen in “vaccins”

 oktober 14, 2024    49

    UK Government / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Japanse wetenschappers luiden de noodklok over de genocidale agenda van eugenetist en “filantroop” Bill Gates, die “vaccins” vermengt met abortus veroorzakende medicijnen.

Wereldberoemde experts zoals de vooraanstaande Japanse oncoloog Dr. Masanori Fukushima dringen er bij internationale aanklagers op aan om Gates voor de rechter te brengen, vooral nu de Covid Task Force van de regering veel vernietigend bewijs heeft blootgelegd dat aantoont dat de medeoprichter van Microsoft de wereldbevolking massaal wil afslachten, schrijft Ethan Huff.

“Ze waarschuwen dat er overweldigend bewijs is dat suggereert dat Gates nog niet klaar is – hij heeft plannen om in de nabije toekomst nog meer kwaad aan te richten,” tweette TPV Sean (@tpvsean), het X / Twitter account van The People’s Voice.

“Het is tijd voor de wereld om zich te verenigen en hem voor het gerecht te brengen!”

Dr. Fukushima wil dat alle COVID mRNA injecties onmiddellijk van de markt worden gehaald

Na het blootleggen van massa’s wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat de Wuhan coronavirus (COVID-19) “vaccins” levens verwoesten, heeft Dr. Fukushima een publiek pleidooi gehouden om alle mRNA (modRNA) varianten, d.w.z. Pfizer en Moderna, onmiddellijk van de markt te halen.

Dr. Fukushima noemde COVID prikken “kwaadaardig” en voegde eraan toe dat hun impact op de mensheid niets minder is dan massamoord. En hun vrijgave zou niet mogelijk zijn geweest als de Trump-regering hun vrijgave niet had versneld via Operation Warp Speed, de PREP Act en andere tirannieke maatregelen die werden opgelegd tijdens de “pandemie.”

Big Pharma, Tony Fauci, Rochelle Walensky en vele andere medesamenzweerders zijn ook verantwoordelijk voor de rol die zij speelden in het vrijlaten van deze dodelijke giffen onder het mom van een “noodsituatie” die eerlijk gezegd niet bestond. Zal iemand van hen ooit berecht worden voor hun misdaden tegen de menselijkheid?

“Ik werk al jaren met de Japanners – ik heb op dit moment een actief project met ze – en ze hebben de hoogste integriteit,” zei Dr. Peter McCullough van The Wellness Company tegen Alex Jones in een recent interview met Infowars over de geloofwaardigheid van deze beweringen uit Japan tegen Bill Gates.

“Weet je, ze (Japanse wetenschappers) hebben studies gedaan met de Olympische Spelen waaruit bleek dat routinematige PCR-testen volledig nep waren. Ze hebben miljoenen flesjes Moderna en Pfizer teruggestuurd vanwege zichtbare verontreinigingen. Nu roepen de Japanners op om alle vaccins van de wereldmarkt te halen.”

Het probleem is natuurlijk dat miljarden mensen al geïnjecteerd zijn met deze vaccins, dus ze nu van de markt halen zal niets uithalen. De oproep om dit te doen is echter wel een boodschap aan de wereld dat Japan de waarheid kent en wil dat iedereen dat ook weet.

De nieuwe Japanse regering keurt niet goed wat Dr. Fukushima probeert te doen, en rapporten geven aan dat hij en andere wetenschappers daar steeds meer onder vuur komen te liggen omdat ze proberen een belangrijke boodschap de wereld in te sturen over de dodelijke gevolgen van COVID-injecties.

Ondanks wijdverbreide protesten van zowel de wetenschappelijke gemeenschap als de bevolking in het algemeen, gaat de nieuwe Japanse regering door met plannen om ’s werelds eerste “zelfversterkende” mRNA COVID-prik te lanceren, wat een heel nieuw blik wormen zou kunnen openen op het gebied van de volksgezondheid.

Bill Gates zelf is een dodelijk virus dat dringend een geneesmiddel nodig heeft.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/de-dagen-van-bill-gates-zijn-geteld-zeggen-japanse-wetenschappers-na-de-vondst-van-abortusmedicijnen-in-vaccins/ 

  Bill Gates heeft al in 2021 zijn fortuin teruggetrokken uit mRNA-technologie


  Bill Gates zakenpartners treffen samen schikking van 365 miljoen dollar met slachtoffers Jeffrey Epstein


DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...