dinsdag 15 oktober 2024

Verontrustende beelden: er zitten knipperende lichten in het bloed van mensen


Arts Ana Mihalcea heeft het vaccin van Pfizer/BioNTech onder de microscoop gelegd en trof tot haar verbazing knipperende lichten aan. Er was sprake van ‘extreme activiteit’.

Ook stuitte ze op zelfgeassembleerde ‘microchips’ met een eigen MAC-adres, zei de arts in gesprek met Mary Holland van Children’s Health Defence.

De knipperende lichten zijn volgens Mihalcea nano- en microrobots die met elkaar communiceren via lichtsignalen. Ze vormen grotere structuren die de arts microchips noemt. We hebben het hier over zelfassemblerende nanotechnologie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Veel kindervaccins

Ze verwees naar onderzoek waaruit bleek dat er 54 elementen zijn aangetroffen in de COVID-19-vaccins die niet zijn vermeld als ingrediënt, waaronder fluorescerend (lichtgevend) grafeenoxide.

Mihalcea heeft veel kindervaccins onder de microscoop bekeken en die bevatten dezelfde zelfassemblerende nanotechnologie.

Nog steeds gaande

Balsemer Richard Hirschman stuurde haar in juni vorig jaar bloed van iemand die gevaccineerd en overleden was. In dat bloed was de zelfassemblage nog steeds gaande. Ook trof ze de knipperende lichten weer aan.

Holland zegt dat dit één van de meest verontrustende filmpjes is die ze ooit op sociale media heeft geplaatst.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...