dinsdag 15 oktober 2024

Extreem giftig arseen, lood en kwik: dit zijn enkele van de 55 elementen die zojuist in COVID-19-vaccins zijn gevonden

 

In de COVID-19-vaccins van AstraZeneca, CanSino, Sinopharm, Moderna, Pfizer en Sputnik V zijn tenminste 55 elementen aangetroffen die niet zijn vermeld als ingrediënt. Dat blijkt uit een nieuwe studie.

Er zijn onder meer 11 zware metalen aangetroffen. In 100 procent van de monsters bleek chroom te zitten, in 82 procent arseen, in 59 procent nikkel, in 47 procent kobalt en koper, in 35 procent tin, in 18 procent cadmium, lood en mangaan en in 6 procent kwik.

Bij alle merken vonden de onderzoekers boor, calcium, titanium, aluminium, arseen, nikkel, chroom, koper, gallium, strontium, niobium, molybdeen, barium en hafnium.

Extreem giftig

Het COVID-19-vaccin van Pfizer/BioNTech bevat meer arseen dan er in de VS in drinkwater mag zitten.

Arts Peter McCullough roept de autoriteiten op om onmiddellijk in te grijpen en de verontreiniging te onderzoeken. Producten met zware metalen vormen een groot gezondheidsrisico en moeten van de markt worden gehaald, stelt hij.

Arseen en veel arseenverbindingen zoals rattenkruit zijn extreem giftig. Binnen het menselijk lichaam richt het verwoestingen aan in het spijsverteringskanaal, veelal met dodelijke afloop.

Frikandellen

Rattenkruit is een verbinding van arseen en zuurstof en was een zeer bekend gif om ratten en muizen te bestrijden. Omdat het vrijwel niet te detecteren was, zijn in het verleden veel moorden gepleegd door slachtoffers te vergiftigen met arseenverbindingen.

Of zoals Hugo de Jonge zei: “Ik hoor mensen zeggen: ‘ik weet niet precies wat erin zit’. Dan denk ik: ‘joh, je hebt je hele leven frikandellen gegeten en je weet ook niet precies wat erin zit’. Hier is echt uit-en-ter-na getoetst of het deugt en of het klopt en of het veilig is.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...