dinsdag 15 oktober 2024

Kankeronderzoeker publiceert baanbrekende studie over ivermectine


Het medicijn dat door de media werd bespot als ‘paardenontwormer’ blijkt nu een wonderbaarlijke genezingspotentie te hebben.

Het eerste protocol bestaande uit ivermectine en fenbendazol voor de behandeling van kanker is eindelijk ge-peer-reviewd en gepubliceerd.

Oncoloog William Makis zegt dat hij ‘ongelooflijke successen heeft geboekt’ met deze middelen.

Beter dan chemotherapie

Ivermectine valt kankercellen aan door hun mitochondriale functie te verstoren, wat leidt tot celdood (apoptose). Ook blokkeert het energiepaden, waardoor tumoren aanzienlijk krimpen, met name bij mensen met alvleesklierkanker.

Fenbendazol en mebendazol, anti-parasitaire geneesmiddelen, gaan de groei van kankercellen tegen door het glucosemetabolisme te verstoren. In sommige preklinische studies deden deze middelen het beter dan chemotherapie bij het afremmen van tumorgroei.

Hoopvol

Drie patiënten met een vergevorderde vorm van urogenitale kankers werden behandeld met een hoge dosis fenbendazol (1000 mg drie keer per week gedurende enkele maanden) en zijn volledig in remissie.

Dit is opvallend en hoopvol voor patiënten die alles al hebben geprobeerd. De volgende stap is klinisch onderzoek waarbij grotere groepen patiënten worden behandeld.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...