Nate Ivey, PhD / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0) / (Uitsnede)

Een groep vooraanstaande Canadese artsen en wetenschappers heeft onlangs een persconferentie gehouden om het publiek te waarschuwen voor een duizelingwekkende toename van het aantal sterfgevallen onder kinderen.

De artsen gaven een noodwaarschuwing uit over een “alarmerende toename                van 3000% onverklaarbare sterfgevallen onder kinderen,” bericht Frank Bergman.

Aan de persconferentie namen deel: Dr. Byram Bridle, Dr. William Makis,                        Darrell Komick, Dr. Chris Shoemaker, Dr. David Speicher en Dr. Mark Trozzi.

De artsen beantwoordden vragen van verslaggevers over de toename van het aantal sterfgevallen onder kinderen nadat de uitrol van de Covid mRNA-injecties begin 2021 begon.

De persconferentie werd gehouden op de ochtend na het historische evenement “An Injection of Truth” in Calgary, Canada.

Tijdens dit evenement presenteerde een delegatie van Canadese artsen en wetenschappers cruciale wetenschappelijke informatie.

Vervolgens hielden ze de persconferentie om het publiek te informeren over hun bevindingen.

Dit evenement ging over de dramatische toename van het aantal onverklaarde sterfgevallen onder kinderen in Alberta.

Artsen en wetenschappers werken samen aan oplossingen om essentiële kennis te verschaffen aan Albertianen en de wereldgemeenschap.

Deze kennis is van vitaal belang om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen met betrekking tot de mRNA-injecties van Covid.

Kijk:

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/artsen-waarschuwen-voor-alarmerende-toename-van-3000-onverklaarde-sterfgevallen-onder-kinderen