maandag 8 juli 2024

Klaus Schwab zegt dat mensheid gedwongen moet worden om samen te werken met globalistische elites


Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, zei tijdens een conferentie in China dat de mensheid ‘gedwongen moet worden om samen te werken’ met globalistische entiteiten.

Tijdens de ‘Annual Meeting of the New Champions’ eind vorige maand, ook wel ‘zomer-Davos’ genoemd, stelde Schwab dat elites hun agenda op agressieve wijze moeten doorvoeren om de Vierde Industriële Revolutie vooruit te stuwen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kritiek punt

Om de economie in de toekomst te laten groeien, moeten we innovatie omarmen en sectoren, regio’s, landen en culturen dwingen tot samenwerking om een meer vreedzame, inclusieve, duurzame en veerkrachtige toekomst te creëren, aldus Schwab.

Op dit kritieke punt is de actieve deelname van alle stakeholders van essentieel belang om een duurzaam ontwikkelingspad te garanderen, voegde hij toe.

Hij zei dat AI en andere technologieën alomtegenwoordig worden en dat de mensheid om die reden ‘moet samenwerken’ met de globalistische elite.

Verkiezingen overbodig

Eerder zei Schwab, de architect van de Great Reset, dat we ons moeten voorbereiden op een wereld waarin we een versmelting zien van onze fysieke, onze digitale en onze biologische dimensies.

Ook zei hij dat digitale technologieën verkiezingen op den duur overbodig maken, ‘omdat je al weet wat de uitslag zal zijn’.

[ZeroHedge via Modernity.news]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...