maandag 8 juli 2024

Slowaaks onderzoek naar de Covid-crisis afgerond: Er was geen pandemie


Uit onderzoek van de Slowaakse regering is gebleken dat er in Slowakije geen sprake was van een Covid 19-pandemie, maar van een daad van bioterrorisme.

dr. Peter Kotlár, een arts en parlementslid die vorig jaar op de lijst van de Slowaakse Nationale Partij in het parlement werd gekozen, verklaarde dat er in Slowakije geen pandemie van het coronavirus heeft plaatsgevonden, meldt Active News.

“Aan het einde van mijn onderzoek, dat ik in september zal presenteren, zal er duidelijk bewijs zijn dat de pandemie in Slowakije niet heeft voldaan aan de criteria van een pandemie in termen van frequentie en andere meetbare parameters”, vertelde hij vorige maand aan de gezondheidscommissie. van het Slowaakse parlement (zie video hier en hier ).

“Hij legde deze verklaring af tijdens een buitengewone bijeenkomst van de Gezondheidscommissie van de Nationale Raad, die was bijeengeroepen door de oppositie, zodat de heer Kotlár, samen met de minister van Volksgezondheid Zuzana Dolinka, uitlegde waarom wij het enige land zijn van de 190 in de wereld die zich heeft afgemeld voor de WHO-updates”, meldt de krant Dennikn.sk, daarbij verwijzend naar verschillende mediabronnen.

Toen Peter Kotlár door parlementsleden van de oppositie werd gevraagd naar de ernst van zijn verklaring, antwoordde hij dat hij “absoluut serieus” was.

“Twintigduizend mensen stierven aan Covid in Slowakije, we herinneren ons allemaal nog de maskerplicht bij onderzoeken en vaccinaties, maar ook de gesloten mortuaria in ziekenhuizen omdat er niet genoeg ruimte was voor de doden”, citeert de vooruitstrevende Slowaakse publicatie het EP-lid, die: noemde de opmerkingen van het EP, net als andere publicaties, “schandalig”.

Slowakije is het enige Europese land binnen de Wereldgezondheidsorganisatie dat heeft besloten afstand te nemen van de bijgewerkte International Health Regulations (IHR) van de WHO, die een preambule vormen van het zogenoemde pandemieverdrag.


Dit wordt helemaal niet in de media gerapporteerd.

Dit is uniek in Europa.

De Slowaakse premier is een onderzoek gestart naar het ‘Covid-circus’ en het fenomeen ‘plotselinge sterfgevallen’. Het onderzoek volgt op een opmerking van de regering waarin stond dat “de aanpak van de pandemie werd gekenmerkt door het falen om de fundamentele rechten en vrijheden te beschermen”.

Premier Robert Fico zei: “We zullen publiceren en het Slowaakse publiek vertellen wat er werkelijk is gebeurd gedurende deze periode.” Hij beschuldigde eerdere regeringen ervan de belangen van de farmaceutische industrie boven die van het publiek te stellen:

“Ze verdienden veel geld aan onnodige aankopen van verschillende medicijnen en vaccins.”

Fico beschuldigde de autoriteiten er ook van een oogje dicht te knijpen voor sterfgevallen als gevolg van hart- en vaatziekten die verband houden met het vaccin.

Premier Fico heeft de Covid-studie opgenomen in zijn 7-puntenregeringsprogramma:

  1. Openbare aankondiging van de huidige sterftecijfers.
  2. Openbare bekendmaking van cardiovasculaire (en andere) sterfgevallen veroorzaakt door vaccinaties.
  3. Het publiekelijk blootleggen van de corruptie bij de aanschaf van maskers en andere persoonlijke beschermingsmiddelen (en de betrokken politici).
  4. Publieke blootstelling aan corruptie bij de aanschaf van vaccins en gerelateerde contracten.
  5. Publieke blootstelling aan de vaccinexperimenten en misbruik van verschillende medicijnen, evenals de gedwongen behandeling van mensen in ziekenhuizen tijdens de pandemie.
  6. de lancering van een overheidsonderzoek naar het hele verloop van de pandemie, inclusief de vrijgave van vaccins en de aanschaf van verschillende medische hulpmiddelen en vaccins (en wie er financieel van profiteerde).
  7. de verplichting om alle resultaten van een dergelijk overheidsonderzoek te publiceren.

Regerend parlementslid van de Slowaakse Nationale Partij (SNS), Peter Kotlár, is officieel benoemd tot hoofd van het onderzoek naar de beheersing van de pandemie. Het doel van Kotlár zal zijn ervoor te zorgen dat “soortgelijke regeringsfaillissementen” zich niet meer voordoen.

Opmerkelijk is dat een onderzoeker van het Europees Parlement in het Pfizer-schandaal tijdens het onderzoek aan een hartaanval overleed.

Bron: https://dissident.one/slowaaks-onderzoek-naar-de-covid-crisis-afgerond-er-was-geen-pandemie

Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...