maandag 8 juli 2024

Bill Gates is totaal de weg kwijt

 maandag, 08 juli 2024 11:49

bill gates is de weg kwijtHet grootste deel van de mensheid weet niet dat Bill Gates dolgraag een groot deel van de wereldbevolking wil opruimen.

De ‘weldoener’ doet alles wat in zijn vermogen ligt om dit doel te bereiken, maar soms is hij het spoor volkomen bijster.

Wie ooit heeft besloten dat Bill Gates een autoriteit is op vele gebieden is niet duidelijk.
Omdat hij heel rijk is wordt hij misschien door de mainstreamwereld geloofd in alles wat hij er zoal uit kraamt.

We weten dat CO2 onmisbaar is voor ons leven hier op aarde en dat wanneer je er daadwerkelijk in zou slagen om alle CO2 weg te halen uit onze atmosfeer wij dan een heel groot probleem hebben.

Als je perse wat CO2 wilt kwijtraken, ga dan overal bomen planten, want deze zullen het heel goed doen als er veel CO2 voorhanden is.

Echter, Bill Gates beweert dat het planten van bomen geen enkel effect zal hebben bij de bestrijding van de klimaatopwarming, mocht deze al bestaan, hetgeen niet het geval is.

Als het klimaat zou opwarmen dan zouden grote bossen veel CO2 gebruiken en veel bomen betekent ook automatisch schaduw en dus meer koele plekken op aarde.

Ga bomen planten in de steden en opeens voelt het daar een stuk aangenamer aan.

Volgens Bill Gates is het allemaal onzin en moeten wij ons heil alleen zoeken bij de wetenschap, want doen we dat niet dan zijn we volgens hem complete idioten.
De wereld kijkt en luistert naar deze charlatan die in werkelijkheid maar één doel heeft en dat is het te veel aan mensen op deze wereld opruimen.

Dat is de werkelijke reden dat hij enorme bedragen investeert in de ontwikkeling van vaccins.

Wat we vooral niet moeten vergeten is dat al deze lui lid zijn van de beruchte sekte in de achtergrond.

Een sekte die ons al heel lang via allerlei routes heeft laten weten dat zij vinden dat er teveel mensen op deze wereld zijn en dat ze iets zullen bedenken om dat probleem op te lossen.

Dat ze een bepaalde ziekte zullen verzinnen waarbij de door hen aangedragen oplossing ervoor zal zorgen dat er heel veel mensen sterven.

De sekte die hoofdzakelijk bestaat uit volgelingen van de valse Joodse messias Sabbatai Zevi.

Dat betekent dat veel sekteleden Joods zullen zijn, maar niet exclusief. Dat verklaart ook dit fenomeen.

Ze hebben het voorspeld en ze hebben ervoor gewaarschuwd, maar het gros van de bevolking loopt met oogkleppen op en ziet het niet.

Ziet niet dat de wereld op dit moment ferm in de houdgreep zit van een satanisch clubje mensen dat niets liever wil dan ons, nutteloze mee-eters, naar de eeuwige jachtvelden sturen.

En voorlopig hebben ze daar behoorlijk succes mee gehad.

Voor wie niet meer precies weet wie Bill Gates is hier een korte en zeer interessante documentaire.

Video Link: https://rumble.com/v55t4ou-wie-is-bill-gates-werkelijk.html


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...