maandag 8 juli 2024

Kristen werkte 9 jaar bij de luchtmacht en doet nu een boekje open over vliegtuigsporen: ‘Het is verschrikkelijk’


Kristen Meghan was negen jaar werkzaam bij de Amerikaanse luchtmacht en luidde de noodklok over geo-engineering. Ze werkte voor een tak van de luchtmacht die Bioenvironmental Engineering wordt genoemd.

Ze vond het ‘gestoord’ dat we zoiets zouden doen: het weer manipuleren door gevaarlijke stoffen in de atmosfeer te sproeien. Toen ze het fenomeen probeerde te debunken, kwam ze tot de ontdekking dat haar afdeling er betrokken bij was. Meghan keurde namelijk de chemicaliën goed die voor deze operatie worden gebruikt.

Ze heeft veel onderzoek gedaan, de noodklok geluid en de luchtmacht de rug toegekeerd. “Dit bestaat echt, ze hebben het openlijk toegegeven en er zijn meerdere vormen van weersbeïnvloeding,” zei Meghan in Genève in gesprek met Kla.tv.

Giftig

Het doel van geo-engineering is officieel het ‘tegengaan van klimaatverandering’. Daar heeft het niets mee te maken, benadrukte ze.

Op de vraag wat ze in de atmosfeer sproeien, antwoordde Meghan: sulfaten, aluminium, barium en strontium. Toen ze vragen begon te stellen over de veiligheid van deze stoffen, werd ze gedemoniseerd. Ik besefte op dat moment dat ik mijn neus in een wespennest had gestoken, aldus Meghan.

Deze metalen zijn giftig voor mensen en komen terecht in de bodem en ons voedsel. Zuiveringsinstallaties kunnen ze er niet uit filteren, vertelde de klokkenluider. “Het is verschrikkelijk.”

Zeker niet het enige land

Ze wees erop dat het aantal mensen met neurodegeneratieve aandoeningen zoals alzheimer enorm is toegenomen en dat mensen met astma er ook veel last van hebben. “En mensen vragen zich af waarom ze het hele jaar door 24 uur per dag last hebben van allergieën.”

De VS zijn zeker niet het enige land dat aan geo-engineering doet, zei Meghan nog. Er is volgens haar ook een link met HAARP.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...