vrijdag 27 september 2024

DIt Krapuul moet NU gestopt worden anders zijn we onze vrijheid en gezondheid kwijt ...

Verplichte vermelding op het e-vaccinatiecertificaat: griep, corona, HPV en apenpokken – waarom deze ?

Afgezien van het feit dat een centrale verzameling van particuliere gezondheidsgegevens doorgaans moet worden afgewezen, is er op zijn minst één ding vreemd aan het Oostenrijkse e-vaccinatiesysteem. Er zijn momenteel slechts vier vaccinaties verplicht, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn duidelijk niet effectief en hebben ernstige bijwerkingen. De vraag rijst daarom waarom vaccinaties waarvan bewezen is dat ze niet effectief zijn, verplicht worden gesteld, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Op een portaal dat blijkbaar wordt beheerd door het ministerie van Volksgezondheid en te vinden is onder de enigszins misleidende URL https://www.gesundheit.gv.at, krijg je meer informatie, zij het gefilterd en verfraaid. In het onderdeel “Hoe worden de vaccinaties in de e-vaccinatiepas ingevoerd” staat iets verbazingwekkends:
Je kunt de vaccinatie krijgen met de e-kaart (of een identiteitskaart en burgerservicenummer). “Griepvaccinaties, coronavaccinaties, HPV-vaccinaties en vaccinaties tegen apenpokken moeten op het e-vaccinatiecertificaat worden vermeld.”

Vaccinaties tegen influenza, coronavirus, HPV en apenpokken zijn verplicht. Al het andere kan worden weggelaten. Hoewel we heel goed weten dat ten minste de preparaten tegen coronavirus en HPV bijzonder schadelijk zijn, en ten minste één van de monkeypoxpreparaten, namelijk ACAM2000, waarvoor zelfs de FDA in de VS waarschuwt. Bij Jynneos uit Beieren Nordic zou myocarditis zijn opgetreden bij meer dan 10 procent van de gevaccineerden. Voor alle vier is geen of zelfs negatieve effectiviteit bewezen.

Afgezien van de gedocumenteerde schadelijkheid van de vaccins, rijst de vraag waarom deze vier verplicht zijn. Heeft de regering informatie ontvangen van de WHO, de EU of de farmaceutische industrie dat er binnenkort verplichte vaccinaties gepland zijn? HPV, waarvan de schadelijkheid vooral voor meisjes en jonge vrouwen is gedocumenteerd, hier zelfs expliciet voor Oostenrijk

 en in veel onderzoeken, zou ook een aanzienlijk negatief effect hebben op het geboortecijfer, zoals ook te zien is in de Corona-vaccinatiecampagne.

De e-vaccinatiepas werd vastgesteld door de eenheidspartij ÖVP/GRÜNE/SPÖ/NEOS en treedt, ironisch genoeg, in werking op de dag na de verkiezingen voor de Nationale Raad.

De gezondheidswoordvoerder van de FPÖ, voorheen in de Nationale Raad en nu in het EU-Parlement, Gerald Hauser:  De vaccinatiegekte door de rampzalige federale regering gaat ongecontroleerd door en zal toenemen na de verkiezingen voor de Nationale Raad.”

Hauser zegt ook wat hij bijzonder negatief vindt: “Op het vaccinatiecertificaat moeten vier vaccinaties worden vermeld: COVID-19, influenza (griepvaccinatie), humane papillomavirussen (HPV) en Mpox (voorheen apenpokken). Met andere woorden: alleen deze vaccinaties hoeven op het vaccinatiebewijs te worden vermeld. Alle andere vaccinaties, bijvoorbeeld mazelen, hepatitis en difterie, zijn volgens de wettelijke definitie volkomen oninteressant, zoals te vinden is op de homepage van het ministerie van Volksgezondheid. Dit maakt duidelijk dat de vaccinaties die veruit het meest controversieel zijn, verplicht gedocumenteerd moeten worden.”

“De richtlijnen van de WHO worden nu op brute wijze geïmplementeerd, want COVID-19 en de apenpokken zijn door de WHO uitgeroepen tot internationale gezondheidsnoodsituaties en er wordt massaal reclame gemaakt voor de griep- en HPV-vaccinaties. Met deze wet, die is aangenomen door de ÖVP, SPÖ, Groenen en NEOS, kan elke instantie in Oostenrijk nu onmiddellijk en razendsnel zien of iemand deze vier vaccinaties heeft of niet,” bekritiseerde het lid van de Vrijheidspartij en wees erop: ”Wie toegang heeft tot deze gegevens is overgeleverd aan de willekeur van de overheid. Dit is de basisvoorwaarde om niet-gevaccineerde mensen te labelen en opnieuw te “sorteren”. Dit schept de voorwaarden voor toegangs- en reisbeperkingen, werkverboden en andere dwangmaatregelen. De vaccinatiegekte zal onverminderd doorgaan.”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/verplichte-vermelding-op-het-e-vaccinatiecertificaat-griep-corona-hpv-en-apenpokken-waarom-deze 

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...