vrijdag 27 september 2024

CNN heeft een bizarre kop die bewijst dat de niet-gevaccineerde gelijk hadden: de volledig geplaveide zijn “stervende aan Covid-19 ”

 25-09-2024 // Ethan Huff // 5,1K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicinebadscienceBig Pharmabiological weaponCNNcovid-19Dangerous MedicinedeceptiondisinfoJournalismliesmainstream medianews cartelspandemicpharmaceutical fraudpropagandaspike proteinVaccine deathsvaccine injuryvaccine warsvaccines

Nep nieuwsreus CNN is een metamorfose ondergaan met betrekking tot zijn positie op Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins". In het begin, duwde CNN het idee dat Covid-prikken het leven van mensen zouden redden naar voor, maar nu geeft het netwerk toe dat de vaccinaties mensen doden – oh, maar dat "betekent niet dat de vaccins niet effectief zijn", luidt een recent CNN kop.

Op 26 februari 2021, op het hoogtepunt van de "pandemie", berichte CNN een onderzoek uit het Verenigd Koninkrijk waarin werd beweerd dat een enkele dosis Pfizer's mRNA (modRNA) -injectie voldoende is om "sterke bescherming te bieden aan degenen die Covid-19 hebben gehad". Een paar maanden later, beweerde CNN dat mensen die een prik kregen veilig naar binnen konden gaan zonder een gezichtsmasker te dragen.

Een paar maanden daarna, voerde CNN de volgende kop uit en weerlegde het eerdere verhaal van het tegendeel:

"CDC werkte richtlijnen bij, raadt gevaccineerde mensen aan om maskers binnenshuis te dragen in bepaalde gebieden"

Daarna, informeerde CNN zijn lezers dat als ze luisterden naar de eerdere begeleiding over het krijgen van een prik voor bescherming, nou, die bescherming niet precies zo lang duurt als aanvankelijk werd beweerd. Volgens CNN vanaf 23 december 2021:

"Vaccinatie tegen Covid-19 neemt in de loop van de tijd af, vooral voor ouderen, zegt de CDC"

//

(Gerelateerd: Eerder dit jaar, publiceeerde CNN een stuk oproep aan de regering om te bepalen hoeveel Amerikanen naar het buitenland mogen reizen: "koolstofpaspoorten kunnen het antwoord zijn".)

Blijf in de war totdat je sterft – zo weet je dat het werkt, zegt CNN

Wat betreft de Johnson & Johnson-injectie, die verschilt van wat Pfizer en Moderna boden, vertelde CNN zijn lezers en kijkers die het namen dat het oorspronkelijk door de fabrikant aanbevolen éénmaal-en-klaar formaat vanaf oktober niet meer voldoende was. 16, 2021: J & J-vaccin ontvangers zouden nu zo snel mogelijk een tweede dosis nodig hebben.

Daarna kwam Tony Fauci naar buiten om een derde dosis aan te bevelen van welke Covid-injectie je maar wilt, ervan uitgaande dat je maar twee prikken gehad hebt. En CNN papegaaide de aanbevelingen van Fauci als een wetenschappelijk feit.

Dan, niet lang daarna, duwde CNN de mensen om een vierde dosis Covid-vaccinatie, deze keer met de bewering dat de CDC zei dit te doen. Met andere woorden, als Fauci en / of de CDC zeggen het te doen, dan wil CNN dat je het doet.

Dit alles culmineerde in een artikel uit 19 oktober 2021 CNN met de volgende bizarre kop:

"Waarom gevaccineerde mensen die sterven aan Covid-19 niet betekenen dat de vaccins niet effectief zijn"

Het is moeilijk vast te stellen hoe CNN ermee weg kwam met het rond dezelfde tijd pushen van al deze tegenstrijdige inhoud naar zijn lezers/volgers. Zijn CNN supporters schizofreen, blijkbaar net als het redactieteam van dit netwerk?

Houd daar rekening mee dat rond de tijd dat CNN dit publiceerde al deze schizofrene koppen, de federale regering van de Verenigde Staten druk bezig was de definitie van termen als "vaccin" en "immunisatie" te wijzigen om in het opkomende verhaal te kunnen passen.

'Ze veranderden eind 2021 de wetenschappelijke en medische definitie van vaccin en immunisatie', schreef iemand hierover op X.

'MSM verandert elke definitie in hun verhaal zoals de definitie van een vrouw enz.', Schreef een andere.

Een andere persoon maakte grapjes over wat CNN zegt eigenlijk met al zijn tegenstrijdige inhoud over Covid-prikken:

'Het ging van' veilig en effectief 'naar' nou, je gaat dood, maar je gaat met warp-snelheid naar de hemel '.'

'Vier van mijn familieleden stierven aan het vaccin', voegde een andere toe. 'Autopsie toonde vreemde, vreselijke bloedstolsels door hun hele lichaam. Ze waren erder allemaal gezond en jonger dan 40. '

Misleiding is de naam van het spel bij CNN. . Meer informatie bij Propaganda.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

X.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-09-25-cnn-bizarre-headline-vaccinated-dying-covid.html

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...