vrijdag 27 september 2024

Oud-parlementslid zegt wat geen enkele andere politicus durft te zeggen: ‘Ze hebben 90 procent niet meer nodig’

 

Het is duidelijk dat de vaccins worden gebruikt om de bevolking uit te dunnen. Ze hebben 90 procent van de mensen op aarde niet meer nodig. Dat zei het Britse oud-parlementslid Andrew Bridgen in gesprek met Liz Gunn, oprichter van de New Zealand Loyal Party.

Bridgen zei dat het World Economic Forum en de elites plannen hebben om de manier waarop wij leven te veranderen. Dat willen ze doen via hun agentschappen, zoals de VN. De elites hebben rondgekeken en vinden het Chinese model het meest geschikt voor de westerse wereld, ook al staat het in geen enkel verkiezingsprogramma, voegde hij toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bizar beleid

In het boek van Klaus Schwab staat dat de bevolking tussen nu en 2050 zal krimpen als gevolg van pandemieën, oorlogen en hongersnoden, aldus Bridgen. Hij verwees naar het conflict in Rusland en Oekraïne, China en Taiwan en het Midden-Oosten, dat ‘in brand staat’.

Daarnaast komen overheden met ‘bizar beleid’ dat het ‘heel erg lastig’ maakt voor boeren om voedsel te produceren.

Dat ze 90 procent van de wereldbevolking niet langer nodig denken te hebben, heeft volgens het oud-parlementslid te maken met de opkomst van kunstmatige intelligentie en robots.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...