vrijdag 27 september 2024

‘Oekraïne staat op het punt een enorme valse vlag-operatie te lanceren’

 

Er zijn gevallen bekend waarbij de Oekraïners dingen deden, om de Russen daar vervolgens de schuld van te geven. Dat zei de gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor in een interview met Clayton Morris van Redacted.

Zo beschuldigde Oekraïne het Russische leger ervan in maart 2022 een bloedbad te hebben aangericht in Boetsja. De Russen zouden de lichamen in de straten hebben laten liggen.

Franse journalisten die de massamoord hebben onderzocht en spraken met ooggetuigen, zijn tot de conclusie gekomen dat daar helemaal geen Russen waren. De Oekraïners in Boetsja zijn gedood door andere Oekraïners, waarna de burgerdoden in de schoenen van het Russische leger zijn geschoven, aldus Macgregor.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meer valse vlag-operaties

We kunnen volgens hem nog meer valse vlag-operaties verwachten.

Poetin heeft al aangegeven dat Oekraïne niet over de mogelijkheden beschikt om langeafstandsraketten zoals Storm Shadows af te vuren. De Oekraïners zijn volledig afhankelijk van onze inlichtingen en onze satellieten, zei de kolonel. “Wij leveren de data aan.”

Kernwapens

We bieden ongetwijfeld ook technische hulp op locatie, net zoals er nu duizenden Russen in Iran zijn om een raketafweersysteem te bouwen, voegde hij toe.

Poetin zei: als dit gebeurt, weten we wie daar verantwoordelijk voor zijn en dat zijn niet de Oekraïners. De president heeft gezegd dat Rusland kernwapens zou kunnen gebruiken als het een massale aanval met bijvoorbeeld langeafstandsraketten waarneemt.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...