vrijdag 27 september 2024

Patholoog weet niet wat ze meemaakt: ‘Zoiets heb ik hiervoor nog nooit gezien!’


Patholoog Ute Krüger zit al 25 jaar in het vak en is inmiddels 20 jaar werkzaam in Zweden. Ze heeft een boek gepubliceerd over 57 sterfgevallen na coronavaccinatie.

In een interview met Kla.tv besprak ze onder meer het zeer tragische geval van een 16-jarig meisje. Ze liet zich vaccineren om op schoolreis te kunnen gaan, ook al waarschuwde haar moeder, die in de zorg werkt: doe het niet, het is niet goed. Acht dagen na haar tweede vaccinatie zakte het meisje in elkaar. Haar moeder reanimeerde haar, maar ze overleed uiteindelijk in het ziekenhuis.

Uit de autopsie bleek dat het meisje een hartspierontsteking had.

Bekijk de video:

Nog nooit eerder gezien

Krüger noemde ook het geval van een 22-jarige jongeman die wedstrijdzwemmer was. Zijn gezondheid ging na de tweede vaccinatie zienderogen achteruit. Hij bleek ook een hartspierontsteking te hebben en kreeg te horen dat hij niet meer zou kunnen meedoen aan wedstrijden. De man kocht een geweer en schoot zichzelf dood.

Bij een 63-jarige vrouw die na vaccinatie stierf aan een aortaruptuur waren op longfoto’s overal zwarte stippen te zien. “Dat is iets wat ik nog nooit eerder had gezien,” zei ze tegenover Kla.tv. Dit zwarte materiaal bleek in de vaten te zitten, waar eigenlijk bloed hoort te zitten.

Die horen daar niet te zijn

Bij een 60-jarige man met lymfeklierkanker die drie maanden na zijn coronavaccinaties stierf, zag de patholoog overal donkere stippen in een zenuw uit het ruggenmerg. “Die horen daar niet te zijn. Het zijn allemaal ontstekingscellen. Dus deze hele zenuw zit vol met ontstekingscellen. Zoiets heb ik nog nooit gezien.”

Ze deelde haar bevindingen met andere pathologen, maar die hadden zoiets ook nog nooit gezien.

Krüger probeerde de bevindingen te publiceren in het medische tijdschrift The BMJ. Na zes maanden kreeg ze te horen dat ze niet geïnteresseerd waren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...