rsz psychopaten aan de machtWe kunnen lang en breed praten over allerlei mogelijke dreigingen, maar verreweg de grootste is het groeiend leger psychopaten aan de top.

Steeds meer en steeds vaker hoor je de meest absurde dingen en deze psychopaten kunnen zomaar de ondergang van onze wereld inluiden.


Het is natuurlijk geen toeval dat steeds meer topposities in deze wereld worden ingenomen door psychopaten.

Ze worden bewust geselecteerd omdat zij een maximaal resultaat kunnen halen voor hun opdrachtgevers en geen last hebben van een geweten.

Formeel kunnen wij natuurlijk niet de diagnose ‘psychopaat’ vaststellen omdat we daartoe niet bevoegd zijn. Maar wat wij wel kunnen doen is het signaleren van bepaalde symptomen.

Dat is iets wat veel mensen bijvoorbeeld hebben gedaan met Mark Rutte en hoewel hij formeel niet te boek staat als psychopaat, vertoont hij wel heel veel kenmerken die wijzen in de richting van een psychopaat.

En dan laat de rest van de wereld toe dat deze man de baas wordt van de NAVO. Het is te vergelijken met een situatie waar de grootste pyromaan op aarde wordt benoemd tot brandweercommandant van New York.

Niet alleen in ons land komen die psychopaten steeds meer voor in belangrijke posities, ook in Amerika is dat het geval.

Donald Trump vertoont eveneens alle karaktertrekken van een psychopaat.

Kijk naar het volgende korte filmpje, waar je Donald Trump, kunt horen zeggen dat als hij president zou zijn hij Iran zou informeren dat als ze het lef hebben om iets tegen hem (Trump) te ondernemen dat alle grote steden in Iran en het hele land door Amerika zullen worden opgeblazen, compleet verwoest, vernietigd.
Wij mensen verkeren vaak nog steeds in de illusie dat wanneer we maar de juiste mensen kiezen, een overheid er écht voor ons zal zijn.

Zij beseffen niet dat een overheid “controlled opposition” is en ontworpen om gerund te worden door psychopaten die als primaire taak hebben de satanische (kinderslachtende) elite te beschermen.

Dat is de situatie waar wij in de Westerse wereld op dit moment mee te maken hebben.

De mening over de cijfers kan enigszins uiteen lopen, maar geschat wordt dat tussen 2% en 5% van de mensheid in enigerlei mate lijdt aan wat men psychopathie noemt. De uitingen ervan kunnen variëren van extreem tot extreem subtiel. Duidelijk is dat, door hun gedragingen, psychopaten grote schade kunnen aanrichten in het leven van anderen. Maar hoe groot kan die schade niet worden wanneer psychopaten degenen zijn die de touwtjes in handen hebben, macht over een heel volk?

Wat als nu de twee bovengenoemde mensen ook nog eens hun ziel en zaligheid hebben verkocht aan de beruchte satanische sekte?

Als Trump misschien straks toch wordt gekozen als president van Amerika en we hebben Rutte als baas van de NAVO en beiden in dienst van de sekte, hoe lang zal dat goed gaan?

Voor bijna iedere functie van enig belang moet een psychologische test worden afgelegd.

Presidenten, premiers of hoofden van belangrijke instanties zoals de NAVO hoeven geen enkele psychologische test af te leggen.

Als je een referendum zou houden met de vraag of wij wel of niet een premier willen die psychopaat is, zal meer dan 95 procent ‘nee’ antwoorden.

Wat bijna niemand beseft is dat de 95 procent van de bevolking die geen psychopatische eigenschappen bezit, geen flauw benul schijnt te hebben van het grote gevaar dat ze lopen.

Die geen moment stil staan bij het feit dat met psychopaten aan de knoppen je alles kunt verwachten en niet veel goeds.