maandag 9 september 2024

“Kan het niet meer aan”: inwoners van Springfield, Ohio smeken om hulp nadat 20.000 Haïtianen de stad overspoelen en lokale huisdieren eten

09/09/2024

De stad Springfield in Ohio, met 60.000 inwoners, is overspoeld door ongeveer 20.000 illegale Haïtiaanse migranten. Ze zijn massaal naar de stad getrokken, waardoor volgens stadsfunctionarissen de ‘aanzienlijke woningcrisis’ is verergerd. Volgens de lokale bevolking eten ze bovendien huisdieren en wilde dieren op, meldt Zero Hedge.

Tijdens een vergadering van de gemeenteraad op 27 augustus vertelde een plaatselijke bewoner dat Haïtianen “in het park eenden grepen, de koppen eraf sneden en ze opaten.”

Een andere plaatselijke bewoner plaatste op Facebook een bericht dat de kat van zijn buurman vermist was. Hij zag de kat “aan een tak hangen, net als een hert dat geslacht wordt, en zij [de Haïtianen] waren hem aan het opeten.”

Hoewel de kattenclaim is weerlegd als racistische bangmakerij, hebben anderen met beelden aangetoond dat katten wel degelijk deel uitmaken van de Haïtiaanse keuken.

Een andere plaatselijke bewoner vertelde de stad dat ze het “niet meer aankan”, omdat Haïtiaanse migranten haar tuin bevuilen en haar en haar man lastigvallen.

Inwoner Glenda Bailey vertelde de stad: “Ze zijn de bezetters geworden. Wat ze hebben gedaan is dat ze de bevolking in Springfield hebben vervangen.”

De spanningen liepen vorig jaar hoog op nadat een illegale immigrant uit Haïti in augustus vorig jaar een schoolbusongeluk veroorzaakte , waarbij de 11-jarige Aiden Clark om het leven kwam nadat het kind uit de nooduitgang werd geslingerd toen de bus van de weg rolde. Nog eens 20 scholieren raakten gewond.

In juli schreef stadsbestuurder Bryan Heck een brief aan de leiders van de Senaatscommissie voor bankzaken met het verzoek om meer federale financiering.

“Springfield heeft een bevolkingsgroei door immigratie meegemaakt, wat een grote impact heeft gehad op ons vermogen als gemeenschap om voldoende huisvesting voor iedereen te creëren”, schreef hij.

***

Je moet echt toegewijd zijn aan de levensstijl om nog steeds op eenden en ganzen te jagen in het park en de katten en honden van mensen te eten, zelfs nadat Biden en Kamala je onbeperkt voedselbonnen geven.

Het blijft niet bij huisdieren

Wist je dat de Amerikaanse kustwacht naar verluidt opdracht heeft gekregen om illegale Haïtiaanse kannibalen vrij het land binnen te laten nadat ze in Florida zijn aangekomen ?

Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/kan-het-niet-meer-aan-inwoners-van-springfield-ohio-smeken-om-hulp-nadat-20-000-haitianen-de-stad-overspoelen-en-lokale-huisdieren-eten 

De Haïtiaanse kannibalenbende ‘eet mensen die ze hebben gedood’ op straat terwijl het geweld uitbreekt

WAARSCHUWING, GRAFISCHE INHOUD – Gewelddadige bendes hebben de overgrote meerderheid van de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince in handen, terwijl ze het aftreden eisen van de onder vuur liggende premier Ariel Henry, schrijft Adam Cailler. Haïti verkeert “in een staat van chaos” terwijl brutale bendeleden politieagenten aanvallen met machetes, beweert een journalist in Port-au-Prince. 🔥🚨BREAKING NEWS: Here … Meer lezen overDe Haïtiaanse kannibalenbende ‘eet mensen die ze hebben gedood’ op straat terwijl het geweld uitbreekt

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...