rsz asielzoekers ontwrichting maatschappijWe beseffen nog maar gedeeltelijk wat de massale toestroom van asiel- en gelukzoekers eigenlijk voor ons gaat betekenen.

Een ongebreidelde stroom mensen die maar blijft komen om zo een oude profetie in vervulling te zien gaan.


Overal begint het nu langzamerhand door te dringen welke enorme negatieve invloed de beruchte satanische sekte heeft op ons dagelijks leven en bovenal ook onze toekomst.

De leden van de sekte zijn satanisch en haten de mensheid en in het bijzonder christenen.

Ze geloven in hun eigen waanideeën en dat maakt hen levensgevaarlijk, temeer omdat de sekte machtig en is geïnfiltreerd tot in alle belangrijke posities in de samenleving.

We weten dat de massale immigratie al lang geleden is gepland en door de bekende vrijmetselaar Kalergi meer dan 100 jaar geleden is beschreven in zijn boek 'Praktisch Idealisme'.

Dit is nu geworden tot wat we voor onze ogen zien gebeuren en dat is de omvolking van Europa.

Volgens het CIDI is er sprake van een complottheorie en antisemitisme.

“Joden zullen ons niet vervangen!” is een van de slogans van witte superioriteitsdenkers die in de vervangingstheorie geloven. Dit is het idee dat het ‘witte ras’ met uitsterven wordt bedreigd door een komende vloed van niet-witte mensen in de eigen steden, dorpen en buurten. Die ‘vervanging’ wordt volgens deze complottheorie gecontroleerd door Joden.

Daarentegen zegt mevrouw Barbara Spectre, vrouw van een rabbi in Zweden het volgende:

"Europa zal niet langer de monolithische maatschappij zijn die ze eens waren in de vorige eeuw. De Joden zullen in het centrum staan van deze enorme hervorming van Europa naar een multiculturele samenleving. Men zal sterke weerstand/wrok voelen tegen de Joden vanwege onze leidende rol, maar zonder die leidende rol en zonder die transformatie zal Europa het niet overleven".

En daarnaast heb je talloze rabbi’s die ook niet bepaald discreet zijn voor wat betreft doelstellingen.

Of zoals David Icke schrijft:

Die mensen zijn volledig gestoord, maar ze beschrijven wel precies hetgeen er nu bewust wordt gecreëerd in onze maatschappij.
Ongeacht wie of wat dit alles veroorzaakt, feit is wel dat bovenstaande een ontwrichtend effect zal hebben op onze samenleving.

Nu is het in sommige landen, zoals Engeland, misschien al ietsje verder dan bij ons, maar gek veel zal het niet schelen.

De grote Britse steden worden zo langzamerhand onherkenbaar en het is dat je weet dat je in Engeland bent, maar anders.
Ook bij ons zie je dat de autochtone bevolking in de grote steden al in de minderheid is. Een verschijnsel dat zich ook steeds vaker voor zal doen in kleinere steden en dorpen.

En dat uiteraard de nodige botsingen veroorzaken:

Het proces is op dit moment al zover gevorderd dat het niet meer gestopt kan worden. Afgezien daarvan heeft men geen enkele intentie om het te stoppen.

Dat deze hele mix niet een happy melting pot zal gaan vormen is duidelijk, hetgeen dan ook de vraag oproept:

Waar gaat dit eindigen?